και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Αντί για το τέλος της Ιστορίας, το τέλος μιας ακόμη Αυτοκρατορίας...


Πατριώτη μη σε παραμυθιάζουν πως δήθεν φταίει ο ένας που εκλέχτηκε ή ο άλλος ή η άλλη που θα εκλεγούν σύντομα, γιατί το πρόβλημα στην πραγματικότητα είναι η ανθρώπινη άγνοια και ανοησία στις οποίες εδώ και πολύ καιρό η κυρίαρχη παγκόσμια τάση είναι έντονα ανοδική με αποτέλεσμα στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων να επικρατεί το “χάος”, η πλήρη σύγχυση αλλά και ο θυμός και έτσι να εκλέγεται κάθε φορά κάποιος χειρότερος από τον προηγούμενο και κάποιος πιο “ανισόρροπος” από τον προηγούμενο, αλλά εσύ να θυμάσαι πάντα πως όποιοι και να εκλεγούν τελικά, όση καθυστέρηση και όσες κωλοτούμπες και να κάνουν, αλλά κυρίως όσα κόλπα και όσα “ταχυδακτυλουργικά” να επινοήσουν τα ανθρωπάκια που μας κυβερνούν, δεν θα μπορέσουν τελικά να αλλάξουν το ρου της Ιστορίας, η οποία μια μέρα θα καταγράψει πως το μεγαλύτερο ιστορικό γεγονός του 21ου αιώνα ήταν (δυστυχώς για εμάς) το τέλος του Δυτικού πολιτισμού *.

*εκτός αν κάποιος από εσάς πιστεύει πως για το ότι δεν υπάρχει σήμερα η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία έφταιγαν ο Νέρωνας, ή ο Καλιγούλας ή ο τελευταίος της αυτοκράτωρ ή οι βάρβαροι ή οι εξωγήινοι ή δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος...

Λοιπόν πατριώτες μετά από 530 αναρτήσεις είμαι πια πεπεισμένος πως το “παζλ” έχει πια συμπληρωθεί...

Από την αρχή είχα σκοπό να σταματήσω στις 666 αναρτήσεις, αλλά με "έφαγαν" και εμένα οι “εξωγήινοι” όπως φυσικά και την Χίλαρι και αυτό μάλλον για να μην μάθουμε ποτέ ολόκληρη την αλήθεια.

Μετά από όλα αυτά λοιπόν το μόνο που έχω να πω είναι πως όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να κάνω τίποτε, απλά γιατί είναι θέμα αντίληψης.

Η “πυθία” κουράστηκε και νομίζω πως ήρθε η ώρα να αποσυρθεί στα “ενδότερα”. Ειδικά τώρα που η παρακμή της δύσης έχει αρχίζει να γίνεται αντιληπτή από όλο και περισσότερους, νομίζω πως δεν έχει νόημα πια να παριστάνει κανείς τον προφήτη.

Νόημα είχε το 2011 όταν τότε σχεδόν όλοι γελούσαν. Τώρα έχει γίνει προφήτης ακόμη και ο Μπογδάνος...

Από εδώ και πέρα λοιπόν λέω να κάνω ένα διάλειμμα (ξανά) και κατά συνέπεια σταματώ τόσο να ανεβάζω νέες αναρτήσεις όσο και νέα σχόλια, αλλά ανάλογα με τις εξελίξεις μπορεί να “αναπαράγω” παλαιότερες αναρτήσεις αλλά και σχόλια τόσο δικά μου όσο και άλλων μεγάλων “προφητών”.

Δηλαδή με άλλα λόγια από εδώ και πέρα στο blog αυτό θα “μιλούν” μόνο τα γεγονότα, μέχρι να “μεταλλαχθεί” σε κάτι διαφορετικό (ίσως).

Η πρόβλεψή μου από εδώ και πέρα και μετά και την εκλογή Trump είναι πως πρόκειται να πέσει πολύ γέλιο, πολύ περισσότερο και από αυτό που έπεσε με τον Αλέξη και τον Βαρουφάκη μαζί.

Μιλάμε φυσικά για γέλιο μέχρι “δακρύων”...

Γι' αυτό εσύ :

Take care of yourself” γιατί :

“Σε λίγο το χάος, η σύγχυση και κυρίως ο θυμός από το μυαλό όλων αυτών των ανθρώπων θα μεταφερθεί στο δρόμο...

Και όσο ο θυμός και το μίσος θα μεγαλώνει, τόσο ο πόλεμος θα κοντοζυγώνει”...

Good luck & GoodBye!!!!
 
και μακάρι ποτέ να μην γίνει τίποτε από όλα αυτά...
 

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Επιχειρηματικά “Ανεμομαζώματα Διαβολοσκορπίσματα”...



Τα επόμενα μεγάλα κορόιδα των αγορών θα είναι όλοι αυτοί που τώρα επενδύουν στην καταναλωτική φούσκα του δυτικού πολιτισμού και συσσωρεύουν (ή έχουν ήδη συσσωρεύσει) αρκετό από τον χάρτινο αλλά και τον “άυλο” πλούτο του, από αυτόν δηλαδή που έχει παραχθεί όλα αυτά τα χρόνια απλά “δια του αέρα του κοπανιστού” και σε άπειρες ποσότητες δια των χτύπων των πέντε δακτύλων.

Έκτακτο παράρτημα επικαιρότητας:

Ανατροπή Τράμ(π)...

Έχε το νου σου πατριώτη, γιατί όταν έλεγα πως σε λίγο “θα σ$ίξουν οι κw£οЇ”, περίπου κάτι τέτοιο εννοούσα.

 

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Τα επτά “θαύματα” της Δύσης...


Και όμως σχεδόν όλοι στη Δύση αυτή τη στιγμή μοιράζουν σε συντάξεις λεφτά που δεν υπάρχουν, παίρνουν και δίνουν μισθούς που “δεν υπάρχουν”, καταναλώνουν προϊόντα που δεν παράγουν, δανείζονται και δανείζουν δανεικά που δεν πρόκειται να αποπληρωθούν, και όλα αυτά κόβοντας συνεχώς νέο παραχαραγμένο χρήμα "από τον αέρα τον κοπανιστό” το οποίο μετά σχεδόν όλοι τους θεωρούν πως είναι και αληθινό και σε κοιτάνε σαν τρελό και στο τέλος μετρούν το πόσο από αυτό κυκλοφορεί ανάμεσά τους(ΑΕΠ), το βρίσκουν πάντα λίγο περισσότερο και κατόπιν σχεδόν όλοι τους πιστεύουν πραγματικά πως έχουν λέει οικονομική ανάπτυξη έστω και μικρή και μετά από όλα αυτά τα “θαύματα” σχεδόν όλοι τους θεωρούν και από πάνω πως όλα αυτά είναι λέει απολύτως λογικά και φυσιολογικά και πως δεν πρόκειται και να τελειώσουν και ποτέ και πως αυτό το τωρινό “θαύμα” του Δυτικού πολιτισμού είναι και στ' αλήθεια πραγματικό αλλά και “στέρεο” και το κυριότερο πως “Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά” και σε αντίθεση με όλους τους άλλους μεγάλους πολιτισμούς του παρελθόντος, ο δικός τους θα κρατήσει για πάντα.