και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

“And the 'Barbarians' already at the gate”... Prophecy...


And “History Repeating”...

Μετά από τις τόσες πολλές ομοιότητες της τωρινής Δυτικής “Αυτοκρατορίας” με την πάλαι ποτέ παρακμάζουσα Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (μεγάλο κράτος δικαίου και πρόνοιας, εξάντληση επιλογών επεκτατικών πολέμων, τέλος αποικιοκρατίας, συνεχής αύξηση στην παραχάραξη του νομίσματος αλλά και της φορολογίας κτλ) τώρα πια ακόμη και οι “Βάρβαροι” έχουν ήδη περάσει τα σύνορα, ειρηνικά αυτή τη φορά (αν και όχι και τόσο αναίμακτα ξανά) και έτσι όλα πια είναι σχεδόν στη θέση τους για να συμβεί μια ακόμη ομοιοκαταληξία στην παγκόσμια Ιστορία, αυτή της μεγαλειώδους κατάρρευσης του τωρινού φαινομενικά πανίσχυρου και "αθάνατου" Δυτικού πολιτισμού.

“The Prophet”...

6 σχόλια:

  1. Οσο αφορά την πορεία της Ελλάδας να επισημάνω την ουσιαστική διάλυση/εξαφάνιση της ΝΔ που αποτελούσε και την αντιπολίτευση, και την κάλυψη του κενού από.... την κυβέρνηση, που έχει απομείνει μόνη της να κυβερνά, να διαφωνεί με τον εαυτό της μέχρι και να διοργανώνει απεργίες και πορείες εναντίων της!

    Είναι άραγε αυτό μια ιδιότυπη δικτατορία, σαν αυτές για τις οποίες μας έχει προειδοποιήσει κ Καθηγητής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Χρήστο,

      έχω ετοιμάσει ήδη μια ανάρτηση σχετική με το θέμα αυτό..

      την οποία και θα ανεβάσω προσεχώς...

      η βασική ιδέα πάντως είναι πως ένα ελαττωματικό σύστημα στην προσπάθειά του για να "μπαλώσει" τις ατέλειές του...

      σχεδόν πάντα μεταφέρει τις εξουσίες συνεχώς όλο και πιο "πάνω" και όλο πιο "κεντρικά"...

      μέχρι φυσικά να καταρρεύσει κάποια στιγμή από το κέντρο προς τις άκρες με πάταγο...

      και τότε συνήθως μετά έρχεται και η πραγματική δικτατορία....

      Διαγραφή
  2. αυτος θα πεθανη ευχαριστημένος--ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΛΙΑΡ ΤΖΕΤ

    Επένδυση 19 εκατ. ευρώ για τον Ρονάλντο - Απέκτησε δικό του αεροπλάνο [εικόνες]


    Πηγή: Επένδυση 19 εκατ. ευρώ για τον Ρονάλντο - Απέκτησε δικό του αεροπλάνο [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/235682/ependysi-19-ekat-eyro-gia-ton-ronalnto-apektise-diko-toy-aeroplano-eikones#ixzz3rUMfs4GV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραήταν επίκαιρη, η προφητική αν θες, τελικά αυτή η ανάρτηση... Σε βαθμό να κινδυνεύεις να κατηγορηθείς (τουλάχιστον) για γρουσούζης...

    Τι θα κάνει τώρα άραγε η ΕΕ;
    Θα στείλει άραγε στρατό στη Συρία;
    Και αν ναι θα ανακοπούν τα κύματα των μεταναστών με αυτό το τρόπο, η κινδυνεύουν θα γίνουν ακόμα περισσότερα;
    Και δεν θα οδηγήσει αυτό το τεράστιο έξοδο σε μια ακόμα οικονομική πληγή για τα ευρωπαϊκά κράτη, οδηγώντας τα σιγά-σιγά σε ακόμα μεγαλύτερη οικονομική παρακμή;
    Αν δεν κάνει τίποτα, δεν θα οδηγήσει αυτό σε διάλυση της ΕΕ σιγά-σιγά, μέσα σε γκρίνιες και διαμάχες μεταξύ των μελών;

    (Προσωπικά είμαι σίγουρος για το τι θα προσπαθήσουν οι Γερμανοί να κάνουν, ίσως παρασύροντας και την ΕΕ σε αυτό: Θα αυξήσουν τα κονδύλια προς Τουρκία ώστε να την "δωροδοκήσουν" για να κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερους μετανάστες εκεί. Χωρίς αποτέλεσμα φυσικά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ ο γρουσούζης φταίω για όλα Φίλε Χρήστο,

    βέβαια όπως έχω ξαναγράψει και παλαιότερα τους προφήτες δεν τους συμπαθούσε ποτέ σχεδόν κανένας...

    γι' αυτό και παλαιότερα ή τους εξόριζαν ή τους έθαβαν κάτω από τη γη...

    Η ΕΕ φίλε Χρήστο θα διαλυθεί είτε κάνουν κάτι είτε όχι...

    και αυτό γιατί το μόνο που ξέρουν να κάνουν εκεί στην ΕΕ είναι να "μπαλώνουν" τα προβλήματα...

    απλά τυπώνοντας συνεχώς χρήμα και αυξάνοντας τα χρέη...

    και μεταφέροντας τις εξουσίες όλο και πιο πάνω σε κάποιον πιο υψηλόμισθο γραφειοκράτη..

    αυτό όμως ξέρεις δεν λύνει κανένα πρόβλημα...

    γι' αυτό να θυμάσαι πάντα πως στην πραγματικότητα η Ρώμη "έπεσε" όχι εξαιτίας των Βαρβάρων...

    αλλά γιατί ήταν η ώρα της να "πέσει"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σύγκρουση των πολιτισμών είναι αναπόφευκτη από τη στιγμή που ο ένας πολιτισμός βρίσκεται 500 χρόνια πίσω από τον άλλο. Το ισλάμ είναι ασύμβατο με το σημερινό δυτικό πολιτισμό.

    Η διαστροφή του Ισλάμ είναι προφανής και μόνο από τις απόψεις του δόγματος αυτού περί παραδείσου. Αν δεν κάνω λάθος, εκεί οι "μάρτυρες" πρόκειται να συναντήσουν εκεί παρθένες έτοιμες να ικανοποιήσουν όλες τις ορέξεις τους. Και ερωτώ. Γιατί παρθένες? Γιατί όχι γυναίκες έμπειρες στα του κρεβατιού, να τους "πετάξουν τα μάτια έξω"? Και αφού τις "τακτοποιήσουν" τις παρθένες εκεί στον παράδεισο, τι θα κάνουν μετά που δε θα έχουν πια παρθένες? Τέλος πάντων, λίγη λογική δε βλάπτει.

    Τη λύση θα έδινε το χάπι αύξησης του IQ αλλά το βλέπω να αργεί λίγο. Γιατί αν οι Γάλλοι έριχναν "βόμβες IQ" στη Ράκα αντί για τις συμβατικές βόμβες, θα είχαν αποτελέσματα (ενώ τώρα δεν κατάφεραν τίποτα). Οι επιστήμονες πρέπει να βιαστούν. Το χάπι πρέπει να υπάρχει μέσα την επόμενη εικοσαετία.

    Πρέπει η ευρώπη να κηρύξει τον πόλεμο στην παράνοια (κάθε λογής και κάθε θρησκείας). Οι παρανοϊκοί πρέπει να τυγχάνουν της ανάλογης αντιμετώπισης και θεραπείας.

    Aναρωτιέμαι, αν αύριο οι επιστήμονες ανακοίνωναν ότι βρέθηκε το χάπι που καταπολεμά το γήρας και γιατηρεί τον άνθρωπο για πάντα νέο, πόσοι από τους τζιχαντιστές θα συνέχιζαν το έργο τους; πόσοι θα διακινδύνευαν την όχι πια καταδικασμενη να τελειώσει ζωή τους, για να κάνουν ιερούς πολέμους στο όνομα ενός θεού; τι απήχηση θα είχαν τα κάθε λογής θρησκευτικά κείμενα στους ανθρώπους;

    Τα αδιέξοδα του σήμερα δεν θα υπήρχαν αν η επιστήμη και η τεχνολογία είχαν κάνει μερικά ακόμη βήματα μπροστά. Τα βήματα αυτά αναμένεται όμως να γίνουν τα επόμενα 50-100 χρόνια. Ο κόσμος θα αλλάξει με ταχύτητες που δε μπορούμε να φανταστούμε. Οι θρησκείες θα διαλυθούν, οι "τρελοί" θα λείψουν, και θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά σαν κοινωνία και σαν είδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.