και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Προφητεία αριθμ. 525: "Από του χρόνου"...

5 σχόλια:

  1. Εντελώς βλάκας αυτός ο Ρέντζι. Αντί να συνταχθεί με το όχι, και να το κάνει "ναι" μετά, με κολοτούμπα (όπως ο Αλέξης), πήγε και υποστήριξε αυτό που δε θέλει ο λαός, και έτσι αναγκάστηκε μετά να παραιτηθεί. Αλλά τα μεταξωτά βρακιά...

    Πρέπει να παραδεχτούμε τελικά ότι ο Αλέξης είναι πολύ μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήρθες φίλε δάσκαλε.
    Προφητεία αριθμ. 526: "Από του χρόνου"...
    Eurogroup: Καλεί την Ιταλία να λάβει τα απαραίτητα μέτρα στον προϋπολογισμό για το 2018...
    Δηλαδή με άλλα λόγια από του χρόνου.
    Γιατί στη ζωή μερικές προβλέψεις είναι εύκολες.Αν θέλει κάποιος να προσθέσει και άλλες χώρες δε θα παρεξηγηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΑΣΚΑΛΕ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ-Αναλυτικότερα, οι Κεντρικές Τράπεζες και οι εκάστοτε κυβερνήσεις θα αντιμετωπίσουν μία μακροπρόθεσμη κρίση χρέους με τους παρακάτω τρόπους:

    1. Όπως στην Ιαπωνία και την Ευρωζώνη, οι κεντρικές Τράπεζες θα αγοράσουν αυξημένες ποσότητες δημόσιου χρέους και μετέπειτα θα παρατείνουν τη διάρκεια ωρίμανσης των εν λόγω ομολόγων.
    Μάλιστα, κάποιες ενδέχεται να… χαρίσουν και το χρέος.

    2. Θα κρατήσουν τα επιτόκια σε χαμηλά επίπεδα για να αυξήσουν τις τιμές των ομολόγων και να διασώσουν τις επιχειρήσεις – «ζόμπι».

    3. Θα μιλήσουν για «προσαρμογή στην κανονικότητα» για να διατηρήσουν όσο απότομη γίνεται την καμπύλη αποδόσεων, προκειμένου να βοηθήσουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα με μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις.

    4. Θα διαμορφώσουν κατάλληλα τους κανόνες ώστε σαν επιτρέψουν τη δυνητική πτώχευση σε υπό διάλυση ασφαλιστικές εταιρείες και συνταξιοδοτικά ταμεία.

    5. Θα υποβαθμίσουν ή δε θα αναφερθούν ποτέ στα χαμηλά επιτόκια που ισχύουν για τους καταθέτες, τονίζοντας πως αυτό το πρόβλημα «θα λυθεί από την αγορά».

    6. Θα δώσουν έμφαση στη δημοσιονομική πολιτική, ως αντιδιαστολή στη νομισματική, χωρίς όμως να αναφέρουν ποτέ τα ελλείμματα στους προϋπολογισμούς από τις αυξημένες δαπάνες.

    7. Θα προωθήσουν τον καπιταλισμό.
    Τα επιτόκια κοντά στο μηδέν στρεβλώνουν τις αγορές και τελικά διαφθείρουν ακόμα περισσότερο τον καπιταλισμό.

    8. Θα παραιτηθούν π.χ. από τη Fed ή το Κογκρέσο και θα ισχυριστούν ότι τώρα εναπόκειται στους νεότερους («Millenials»).
    Αν πρόκειται για ενεργούς διαχειριστές επενδύσεων, θα καταπολεμήσουν την εν εξελίξει τάση των διαπραγματεύσιμων αμοιβαίων κεφαλαίων (ETFs) με χαμηλές προμήθειες και των αμοιβαίων κεφαλαίων που ακολουθούν δείκτες (index funds

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SP500 2242 -DOW 19560--Ωρέ που πάμε https://www.youtube.com/watch?v=FArW7LyJ1-I ---------------ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΑΤΗΡΑΚΙΑ ΜΠΑΤΗΡΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΑ ΗΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ https://www.youtube.com/watch?v=2ul0jfSENUM-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑ -- ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΣΑΙ--ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ 2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.