και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Αντί για το τέλος της Ιστορίας, το τέλος μιας ακόμη Αυτοκρατορίας...


Πατριώτη μη σε παραμυθιάζουν πως δήθεν φταίει ο ένας που εκλέχτηκε ή ο άλλος ή η άλλη που θα εκλεγούν σύντομα, γιατί το πρόβλημα στην πραγματικότητα είναι η ανθρώπινη άγνοια και ανοησία στις οποίες εδώ και πολύ καιρό η κυρίαρχη παγκόσμια τάση είναι έντονα ανοδική με αποτέλεσμα στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων να επικρατεί το “χάος”, η πλήρη σύγχυση αλλά και ο θυμός και έτσι να εκλέγεται κάθε φορά κάποιος χειρότερος από τον προηγούμενο και κάποιος πιο “ανισόρροπος” από τον προηγούμενο, αλλά εσύ να θυμάσαι πάντα πως όποιοι και να εκλεγούν τελικά, όση καθυστέρηση και όσες κωλοτούμπες και να κάνουν, αλλά κυρίως όσα κόλπα και όσα “ταχυδακτυλουργικά” να επινοήσουν τα ανθρωπάκια που μας κυβερνούν, δεν θα μπορέσουν τελικά να αλλάξουν το ρου της Ιστορίας, η οποία μια μέρα θα καταγράψει πως το μεγαλύτερο ιστορικό γεγονός του 21ου αιώνα ήταν (δυστυχώς για εμάς) το τέλος του Δυτικού πολιτισμού *.

*εκτός αν κάποιος από εσάς πιστεύει πως για το ότι δεν υπάρχει σήμερα η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία έφταιγαν ο Νέρωνας, ή ο Καλιγούλας ή ο τελευταίος της αυτοκράτωρ ή οι βάρβαροι ή οι εξωγήινοι ή δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος...

Λοιπόν πατριώτες μετά από 530 αναρτήσεις είμαι πια πεπεισμένος πως το “παζλ” έχει πια συμπληρωθεί...

Από την αρχή είχα σκοπό να σταματήσω στις 666 αναρτήσεις, αλλά με "έφαγαν" και εμένα οι “εξωγήινοι” όπως φυσικά και την Χίλαρι και αυτό μάλλον για να μην μάθουμε ποτέ ολόκληρη την αλήθεια.

Μετά από όλα αυτά λοιπόν το μόνο που έχω να πω είναι πως όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να κάνω τίποτε, απλά γιατί είναι θέμα αντίληψης.

Η “πυθία” κουράστηκε και νομίζω πως ήρθε η ώρα να αποσυρθεί στα “ενδότερα”. Ειδικά τώρα που η παρακμή της δύσης έχει αρχίζει να γίνεται αντιληπτή από όλο και περισσότερους, νομίζω πως δεν έχει νόημα πια να παριστάνει κανείς τον προφήτη.

Νόημα είχε το 2011 όταν τότε σχεδόν όλοι γελούσαν. Τώρα έχει γίνει προφήτης ακόμη και ο Μπογδάνος...

Από εδώ και πέρα λοιπόν λέω να κάνω ένα διάλειμμα (ξανά) και κατά συνέπεια σταματώ τόσο να ανεβάζω νέες αναρτήσεις όσο και νέα σχόλια, αλλά ανάλογα με τις εξελίξεις μπορεί να “αναπαράγω” παλαιότερες αναρτήσεις αλλά και σχόλια τόσο δικά μου όσο και άλλων μεγάλων “προφητών”.

Δηλαδή με άλλα λόγια από εδώ και πέρα στο blog αυτό θα “μιλούν” μόνο τα γεγονότα, μέχρι να “μεταλλαχθεί” σε κάτι διαφορετικό (ίσως).

Η πρόβλεψή μου από εδώ και πέρα και μετά και την εκλογή Trump είναι πως πρόκειται να πέσει πολύ γέλιο, πολύ περισσότερο και από αυτό που έπεσε με τον Αλέξη και τον Βαρουφάκη μαζί.

Μιλάμε φυσικά για γέλιο μέχρι “δακρύων”...

Γι' αυτό εσύ :

Take care of yourself” γιατί :

“Σε λίγο το χάος, η σύγχυση και κυρίως ο θυμός από το μυαλό όλων αυτών των ανθρώπων θα μεταφερθεί στο δρόμο...

Και όσο ο θυμός και το μίσος θα μεγαλώνει, τόσο ο πόλεμος θα κοντοζυγώνει”...

Good luck & GoodBye!!!!
 
και μακάρι ποτέ να μην γίνει τίποτε από όλα αυτά...
 

23 σχόλια:

  1. Δάσκαλε, πράγματι όλα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Επειδή έχω ψιλομελετήσει και τους προφήτες (ακόμα με "κυνηγάνε" τα θρησκευτικά που έκανα στο δημοτικό), υπάρχει και μία προφητεία που προβλέπει πείνα, και θα μπορούσε να αφορά το προσεχές χρονικό διάστημα. Όμως η λογική λέει ότι θα βαδίζουμε όπως είμαστε σήμερα για καμιά διετία ακόμη, και μετά βλέπουμε. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι. Βέβαια το ανησυχητικό είναι ότι μέχρι τώρα έχεις δικαιωθεί απόλυτα (αν πέσει και ο χρυσός εκεί που έχεις προβλέψει, θα πρέπει να μετονομαστείς σε "χρυσό προφήτη")... Σε κάθε περίπτωση, κάθε τρίμηνο (πάνω κάτω) τα δεδομένα αλλάζουν, και αλλάζουν προς το χειρότερο. Μένει να δούμε Λεπέν και Γκρίλο σε σύνοδο κορυφής.

    Θα είμαι κι εγώ παρόν δάσκαλε στις εξελίξεις που έρχονται, κάνοντας κανά σχόλιο όταν έχω κάτι να γράψω (το οποίο μάλλον μικρή σχέση θα έχει με τις οικονομικές εξελίξεις) :-)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δάσκαλε,

    είσαι πολύ φιλότιμος και ευγενής.

    Κάνε διάλειμμα αλλά ρίχνε μια ματιά στο δημιούργημά σου για να είμαστε σε επαφή στα δύσκολα επερχόμενα.

    Αυτές τις μέρες παρήγγειλα όσπρια από ένα παραγωγό : www.kontogiannis.eu

    Για τη συντήρηση τους βάζουμε μικρές κόκκινες καυτερές πιπεριές στα βάζα όπου τα τοποθετούμε.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ


      Leykios Veros ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ-Για τη συντήρηση τους βάζουμε μικρές κόκκινες καυτερές πιπεριές στα βάζα όπου τα τοποθετούμε--ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΝΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΕΡΤΕΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΗ 2 ΚΙΛΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΑΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ -ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ-ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ=Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
    2. Για φασόλια με βλέπω και μένα ... και άλλα τρόφιμα που συντηρούνται, αλλά και γενικά ότι χρήσιμο που δε χαλάει. Ωραία πλήρης τροφή για ναυαγούς είναι τα καρύδια, και ξηροί καρποί γενικά, αν και με τον καιρό ταγγίζουν (τρώγονται όμως, δε χαλάνε πλήρως όλα, εκτός αν έχουν αυγά σκουληκιών μέσα και μας διανθίζουν κάποια στιγμή με πεταλουδιτσες (το ίδιο το σκουλήκι μεταλλάσσεται σε πεταλούδα, που ζει λίγες μόνο μέρες)). Αν δεν είσαι "ελιτίστας δυτικός" του glamour και της χλιδής το ταγγισμένο παλεύεται, σα γεύση, αλλά για την υγεία του εντέρου δεν ξέρω. Σίγουρα τα φρέσκα είναι καλύτερα. Αλλά στα δύσκολα ... . Και τα λέω αυτά γιατί πρέπει να προτιμάμε πλήρεις τροφές (πχ σκέτα αλεύρι, ζάχαρη δεν αρκεί). Όσπρια επίσης (φακές, φασόλια, αρακάς, ρεβύθια ...) σε συνδυασμό με κονσέρβες και αποξηραμένα φρούτα είναι άριστη λύση. Και οι ημερομηνίες λήξης είναι ασφαλείας, κόλπα marketting και πολύ πιο σύντομες απ τις πραγματικές.

      Αα! και το κυριότερο! Ένα απόθεμα προφυλακτικών επιβάλλεται στη παγκόσμια κρίση, για να μη γίνουμε κι εμείς εντελώς τριτοκοσμικη, με τέκνα αβερτα και υπερπληθυσμό σα της Ινδίας και Κίνας, ή στο πολύ κουφό ... υπερδύναμη υπερπληθυσμού!! ..., στη νέα ίσως φάση της ιστορίας ..., who knows? ...

      Διαγραφή
    3. ΚΥΡΙΕ


      Stavros Kiri ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ -ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ --ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ΔΑΣΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

      Διαγραφή
    4. Σωστό!, αλλά σκοπός είναι να έχεις να φας, γι αυτό έδωσα και διατροφικές συμβουλές, αν πρόσεξες, γιατί όλα αυτά που προτείνω έχουν και πολύ πρωτεϊνη, τόσο φυτική, αλλά και σε συνδυασμό με το κρέας κονσέρβας και ζωική (που έχει χοληστερίνη και παράγει τεστοστερόνη). Επί πλέον σε συνδυασμό τα δύο είδη πρωτεϊνης (φυτική [από ξηρούς καρπούς και όσπρια] και ζωική (μέσω κονσέρβας) ) δίνουν υψηλής βιολογικής αξίας πλήρη πρωτεϊνη, ειδική για γα...σια. Όσοι ξέρουν από διατροφή καταλαβαίνουν τι εννοώ. Ή πρωτεϊνη (σε συνδυασμό με επιτρεπτά επίπεδα χοληστερόλης) είναι το νούμερο ένα! ... και για sex.

      Οπότε πίστεψέ με φίλε Λουκά, αν ακολουθήσεις σωστές διατροφικές συμβουλές [σε χαμηλό κόστος - και με βάση αυτά που προτείνω στο προηγούμενο για συντήρηση κτλ.], ... θα μπορείς να g@μ@©.

      Διαγραφή
    5. + μία ακόμη διατροφική βόμβα, ανέξοδη (χαμηλού κόστους) και διατροφικά υπέρ πλήρης, για την κρίση, και όχι μόνο, είναι: καρύδια με μέλι, συν τυρί φέτα ή/και αυγά με ελαιόλαδο ή καλύτερα ηλιέλαιο (έχει 6-πλασια βιταμίνη E [= και αφροδισιακή]), και λίγο ψωμί. Και το τυρί συντηρείται εύκολα (σε γάρο). Όλα εφικτά και χαμηλού κόστους σε μαζική προμήθεια. Υπέρ πλήρης τροφή (γεύματα) γιατί περιέχει: πρωτεϊνες (φυτική+ζωική), υδατάνθρακες (άμυλα και σάκχαρα), λιπαρά [οξέα] τριών ειδών (κορεσμένα, μονοακόρεστα, πολυακόρεστα), αλλά και φυτικές ίνες (απ τα καρύδια).
      Ιδανικό επίσης γιά οικογένειες και παιδιά που μεγαλώνουν. Αποθήκες τροφίμων τώρα! Δε χρειάζεται ούτε ρεύμα ούτε μαγείρεμα!!

      Για θύματα κρίσης ... Τούρμπο!!

      Trust me and try it!

      Διαγραφή
    6. + γιά "υποκατάστατο" του φρούτου (στο γεύμα) ... Σταφίδες, ή άλλα αποξηραμένα φρούτα (δαμάσκηνα, βερίκοκα κτλ.).

      Επίσης αντί γιά (ή σε συνδυασμό με) καρύδια, δυνατά είναι και τα φυστίκια (πχ peanuts) , κάσιους, φουντούκια κ.α.

      Συνδυασμοί εφικτοί, ανάλογα με γούστα και δυνατότητες.

      Διάφορες ιδέες / συνδυασμοί / ... όσα μπορεί ο καθένας να βρεί ...

      Και άλλα θα σκεφτείτε ...

      Διαγραφή
    7. Αα.. και ένα απόθεμα από βιταμίνες δε θα βλαπτε (πχ υπάρχουν οικονομικές πολυβιταμινες). [Γιατί μερικές συντηρημένες τροφές πιθανώς σχεδόν στερούνται ..., αν και όχι αυτές που προτείνω εγώ (είναι πλούσιες τροφές - κατά κανόνα - αλλά για πλήρη πληρότητα βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων κτλ. ίσως ανεβαίνει το κόστος)].
      [πχ για βιταμίνη C θα θέλουμε σταφίδες ή αποξηραμένα βερίκοκα - ίσως ανεβαίνει το κόστος - ενώ με μιά πολυβιταμινη ξεμπερδευουμε, και ... δε θα "πάθουμε σκωρβουτο ..." σα τους ναυτικούς ... ]

      Διαγραφή
  3. "Hope for the best but be prepared for the worst!"
    ("Ήλπιζε [= να ελπίζεις] για το καλύτερο, αλλά να είσαι έτοιμος για το χειρότερο!")
    Και, thanks στον προφήτη μας ..., έχουμε προειδοποιηθεί!!! (δεν έχουμε δικαιολογία από δω και πέρα, ως προς αυτό τουλάχιστο).

    Εγώ όμως πιστεύω ότι το ακριβές δυνατό και πιθανό μέλλον δεν το ξέρει κανείς (και αυτό είναι επιστημονικό, απ τη σύγχρονη Φυσική και τις αρχές αβεβαιότητας και απροσδιοριστίας) [ακρίβεια όμως και οι ίδιοι οι προφήτες και ο ΔασκαΛάκος δεν το ισχυρίζονται],
    γιατί "αλλάζει συνεχώς" (το δυνατό και πιθανό μέλλον), με βάση τα εκάστοτε δεδομένα του εκαστοτε παρόντος !! ...
    [Αγνοώντας κάτι τέτοιο έπεσαν σε ένα παρόμοιο παραπλανητικό λάθος οι Μαρξιστές, με βάση τις τότε νομοτέλειες και δεδομένα που σήμερα έχουν αλλάξει ... .]

    Όσο για τον Donald Trump, η δικιά μου πρόβλεψη (προφητεία) είναι ότι θα κάνει την ανατροπή και θα κυβερνήσει (αισίως!!!, ομαλά και ειρηνικά - εδώ είναι και το απαύγασμα της ανατροπής αυτής), αν όχι δύο, μία τουλάχιστο επιτυχημένη τετραετία, ή μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία, όποιο έρθει πρώτο!! ... (πχ το 2018, ή ανά πάσα στιγμή), γιατί απλούστατα είναι και παρεξηγημένος και επιτυχιομανης ...

    Και γιατί όχι μόνο το τέλος της ιστορίας, του δυτικού πολιτισμού και των κυβερνήσεων πλησιάζει, αλλά κατ ουσίαν το τέλος της "Κυριαρχίας των Εθνων", που απέτυχαν παταγωδώς, ... όταν οι φτωχοί και αδύναμοι υπέφεραν ... ενώ οι δυνατοί και οι πλούσιοι (ανεξαρτήτου "γαμ ...ης" αυτοκρατορίας) πέρναγαν καλά και γέλαγαν σε βάρος τους ... .
    Απλά μη βιαζεστε και ... enjoy it while it lasts!!
    Αυτά που ίσως γίνουν μάλλον δεν εξαρτώνται από μας ... που να χτυπιεμαστε! ...

    Αυτές είναι οι δικιες μου προβλέψεις και ξέρω ότι θα συμβούν, γιατί "το μέλλον έχει αλλάξει"... .
    [Αν όντως πραγματοποιηθούν μάλλον θα κατέβαιναν κι εγώ στο "επάγγελμα" του προφήτη, αλλά μάλλον θα είναι λίγο αργά τότε! ...]

    Και γιά όσους γελάνε !! ... ... απλά περιμένετε και θα δείτε! ... ... Σε λίγο θα καταλάβετε τι εννοώ!! ...

    Και "προς το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται ..." (σοφό ρητό των αρχαίων ημών ...)

    Amen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τα σχόλιά μου σήμερα, μόλις προλαβα μία έξοχη ομιλία με ιστορικό σχετικό αντικείμενο από διάσημη κορυφαία ιστορικό καθηγήτρια. Τώρα άμα πώ ότι είπε σχεδόν ακριβώς ότι και ο Δάσκαλος θα ναι λίγο και δε θα το πιστέψετε, γιατί εγώ προσωπικά ξαφνιάστηκα και ίσως κλονιστηκα, γιατί ειλικρινά δεν το περιμενα!! ...

      Και οι προβλέψεις της (σε μετέπειτα κατ ιδίαν συζήτηση) παρόμοιες και καθόλου αισιόδοξες!!

      Οπότε watch out σε αυτά που λέει ο Δάσκαλος, είτε γίνουν είτε όχι, αν και όπως ξέρετε εύχομαι όχι.

      Όσο για τις δικές μου προβλέψεις, αν και δεν τις παίρνω πίσω, αλλά "νίπτω τας χείρας μου", με εξαίρεση ίσως το μεταφυσικό μέρος, που αν υπάρχει και αν ισχύει είναι πέραν των αντιλήψεων και δυνατοτήτων μας ...


      "Ο αντιδασκαλος"

      (χα χα πλάκα κάνω!, αν και πάντα χρειάζεται μία αντίθετη αλλά κατουσιαν ίδια φωνή ...)

      Διαγραφή
    2. Πάνω σε πιο θέμα θα καταλάβουμε τι εννοείς;

      Διαγραφή
    3. Ανατροπή στις εξελίξεις, αν γίνουν ...

      Διαγραφή
  4. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝΣΠΕΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΖΩΗ -Αχαΐα: Έστειλε την κόρη του για ελιές αλλά εκείνη το γύρισε στις... "αλαξοκωλιές"-------------http://www.patrasevents.gr/article/256772-axaa-esteile-tin-kori-tou-gia-elies-alla-ekeini-to-girise-stis-alaksokolies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κορίτσι του Μαη! ... (γιά όσους διάβασαν το άρθρο). Τι Νοεμβρης ... τι Μαης ! ... (6 μήνες διαφορά. Στην άλλη πλευρά ...)

      Δείτε το βίντεο "Το κορίτσι του Μάη _ Olympians" στο YouTube

      https://youtu.be/qao3PbT6aT4

      Διαγραφή
  5. ΕΠΑΛΗΘΕΎΕΤΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ--Σημίτης: Αγνωστο αν θα αντέξουμε στις θύελλες που έρχονται-
    ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ Η ΔΑΝΕΙΟ,ΙΣΟΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ
    Πηγή: Σημίτης: Αγνωστο αν θα αντέξουμε στις θύελλες που έρχονται | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/303758/simitis-agnosto-tha-antexoyme-stis-thyelles-poy-erhontai#ixzz4REKtFNH0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι "κινέζοι" ... ξέρουν !! ...
      [Ή είναι βαλτός ? ... (κινεζικη προπαγανδα ...)]

      Διαγραφή
    2. Joke guys ... joke

      Στην προκειμένη περίπτωση πιό σωστά δε θα μπορούσε να μιλάει. Μας προειδοποιεί κι αυτός!!! ..., να ναι καλά!!

      Διαγραφή
  6. Καμιά φορά οι "προτητείες" αποτυγχάνουν, ή έστω πετυχαίνουν εν μέρει. Πολλάκις έχει ειπωθεί (και από μένα) ότι όταν "σφίξουνε οι κ@λοι", θα έρθουνε οι εξωγήινοι. Τα "πράγματα" σφίξανε και που είναι οι εξωγήινοι? θα ρωτήσει κάποιος δύσπιστος. Μπορεί να μην ήρθαν οι εξωγήινοι, έχουμε όμως εσωγήινους!!!

    http://www.tribune.gr/weird/news/article/249921/snoounten-enas-exeligmenos-politismos-vriskete-sta-egkata-tis-gis.html

    Έτσι, η πρόβλεψη (έστω και ξώφαλτσα) επιβεβαιώνεται. Και στο κάτω κάτω, αν έχουν ιπτάμενους δίσκους, ποια η διαφορά; Τη δουλειά τους την κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα "έγκατα της γης" ή στα "έγκατα του σύμπαντος"? Γιατί μάλλον γιά portals πρόκειται ... (Gateways, πύλες εισόδου-εξόδου), ... αυτά που βλέπουν να μπαινοβγαίνουν ... απ τον πλανήτη (αν ισχύει) [λένε ότι υπάρχουν περί τις 300 στον πλανήτη, ή κάτι τέτοιο ...], και δανείζονται τις έξτρα διαστάσεις του χωροχρόνου >=5 κτλ., εμείς ζούμε στις 3, ή 4 με το χρόνο.

      Γιατί και τα νορμάλ UFO ο σνοουντεν δε τα αρνείται, με βάση το άρθρο:

      "φέρεται να ισχυρίζεται ότι όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι και UFO που μας επισκέπτονται αλλά και ότι υπάρχει ένας υπόγειος γήινος εξελιγμένος πολιτισμός που ζει στον μανδύα, στο εσωτερικό της Γης."

      Άρα Giorgio, don't worry, θα επαληθευτείς ... (λέω εγώ).

      Διαγραφή
  7. Άκου μαλάκα -----------Ανέβηκε στις 28 Μαρ 2011---This video has been uploaded with Freemake Video Converter---https://www.youtube.com/watch?v=HLtVWwRhjjI-- Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗς ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ-ΠΡΟΣ ΛΑΙΚΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΙΝ--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα πει προσγείωση! ... όχι μόνο των UFO ...
      Τα απλά πράγματα, τα πλέον βασικά!! , και που μαζί με το "ξύσιμο" που όλοι το κάνουν ... είναι δωρεάν ... (σχεδόν, γιατί και στον αέρα φόρο πάνε να μας βάλουν ...).

      Διαγραφή
  8. Ψήνεται η ανατροπή Τραμπ...
    http://www.tovima.gr/world/article/?aid=849459

    meanwhile...

    Οι πολεμικές προετοιμασίες συνεχίζονται...
    http://www.tovima.gr/world/article/?aid=849463

    και ο Ερντογάν θέλει τα Ελληνικά νησιά...

    χμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.