και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Do it.. όπως οι κομμουνιστές..

Αμερικανάκια μην σας απασχολούν τα νούμερα της ανεργίας και πουλάτε “τζάμπα” τα χαρτιά σας, γιατί ο Ben έχει δεσμευτεί ότι θα τυπώσει unlimited ποσότητες φωτοτυπιών για να αγοράσει όσα κρατικά ομόλογα χρειαστούν, έτσι ώστε σε λίγο να μην υπάρχει πια κανένας άνεργος στις ΗΠΑ, μια που όλοι τους θα έχουν προσληφθεί στο Αμερικανικό δημόσιο.

Ο “Καθηγητής Λυκείου”

4 σχόλια:

  1. Αγαπητέ κύριε καθηγητά, καλησπέρα σας...Do it όπως οι κομμουνιστές και όχι κομουνιστές...μην τους στερήσουμε και τον τίτλο τους...

    Υ.Γ. αλήθεια, οι φίλοι μας που περίμεναν ως Θείο Δώρο την πτώση για να αγοράσουν αυτές τις μοναδικές ευκαιρίες της ελκυστικότατης αγοράς μας, τι έγιναν;;; στέρεψαν τα διαθέσιμά τους ή μήπως περιμένουν και αυτοί την εκτυπωτική μηχανή για να τους προσφέρει τη βοήθειά της;;;
    Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Κωνσταντίνε,

      Να σου πω την αλήθεια και εγώ για 2μ το ήξερα, αλλά ενώ το έγραψα κατά λάθος με 1μ ο speller μου δεν μου το "χτύπησε" και είπα να το αφήσω.

      Όμως επειδή εδώ μιλάμε για τον αυθεντικό παλαιό κομμουνισμό και κυρίως επειδή κάθε τι το αυθεντικό συνήθως γράφεται με 2 ίδια γράμματα (έτσι τα ξέραμε εμείς οι παλαιοί) θα το διορθώσω ευθύς αμέσως.

      Τώρα όσον αφορά τους φίλους μας οι οποίοι περίμεναν την πτώση για να αγοράσουν, η γνώμη μου είναι ότι ίσως και να μην είχαν αφήσει και πολλά ρευστά διαθέσιμα, γιατί μάλλον θα αγόραζαν με "τρέλα και κορδέλα" τότε που όλα τα ΜΜ Ενημέρωσης καθώς και όλοι οι ξένοι επενδυτικοί οίκοι "κραύγαζαν" συνεχώς με πρωτοσέλιδα και με θριαμβευτικά άρθρα πως το Ελληνικό χρηματιστήριο είναι "τζάμπα", πως βρίσκεται σε διαδικασία σχηματισμού μακροπρόθεσμου πυθμένα και πως όπου νάνε θα απογειωθεί μαζί με την Ελληνική οικονομία κτλ...

      Τέλος όσον αφορά την βοήθεια που είναι πιθανόν να τους προσφέρει μια 3D ή έστω μια 2D εκτυπωτική μηχανή, μάλλον θα πρέπει να περιμένουν ή να "εμφανιστεί" ο Αλέξης ή να "εξαφανιστεί" η Άνγκελα για να εμφανιστεί "ο από (εκτυπωτικής)μηχανής θεός"....

      Μέχρι τότε όμως και έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα θα ισχύει μόνο γι' εμάς αλλά και για τα "αδέλφια" μας τους Κύπριους, το παλαιό χρηματιστηριακό ρητό:

      "Στο χρηματιστήριο πρώτα τελειώνουν τα λεφτά και μετά τα χαρτιά..."

      Διαγραφή

  2. Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Βρετανία: Νοικιάζουν "θλιμμένους συγγενείς" για κηδείες!











    Βρετανία: Νοικιάζουν "θλιμμένους συγγενείς" για κηδείες!

    04/06/2013 - 20:07






    3






    Ανησυχείτε μήπως στην κηδεία σας δεν πατήσει άνθρωπος ή τέλος πάντων όχι τόσοι όσους θα θέλατε; Λύση στο πρόβλημα μπορεί να δώσει μία βρετανική εταιρεία, που θα στείλει τους ανθρώπους της να σας κλάψουν, να σας ξενυχτίσουν και γενικώς να κάνουν ό,τι κάνουν όσοι χάνουν αγαπημένα τους πρόσωπα… Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας Rent-A-Mourner, κάθε «συγγενής» νοικιάζεται για 68 δολάρια.

    Όπως γράφει το Time, η εταιρεία δεσμεύεται ότι πρόκειται για επαγγελματίες και αξιοπρεπή άτομα, που σε καμία περίπτωση δεν θα προδώσουν τη μυστική συμφωνία. Όταν συμβεί το μοιραίο, θα παραβρεθούν στην κηδεία ή στην αγρυπνία, θα κλαίνε όπως και οι πραγματικοί σας συγγενείς (ίσως και περισσότερο) και γενικώς θα συμπεριφέρονται σαν να έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο.

    [Πηγή in.gr]

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
    LOUKAS ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε Φίλε Λουκά μην την ψάχνεις ...

      Εμείς εδώ δεν έχουμε λεφτά για τέτοιες "πολυτέλειες"..

      Με άλλα λόγια εμείς μάλλον θα πάμε "άκλαυτοι" ...

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.