και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Όσο πιο πολύ αργεί, τόσο πιο πολύ (να σε) ανησυχεί...


ΑΙΜΑ-ΑΙΜΑ!!! (και όχι από περίοδο)...
 
Η επόμενη παγκόσμια οικονομική κρίση δεν θα είναι “περιοδική” όπως οι προηγούμενες, αλλά “συστημική” δηλαδή κρίση εμπιστοσύνης προς το ίδιο το υπάρχον παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και τους τωρινούς “πρωταγωνιστές” του. 

 

4 σχόλια:

  1. Super τσιρότο για στύση εξπρές -ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΗΚ@ΝΕΤΕ-Το (υπό δοκιμή) πρωτοποριακό προϊόν θα μπορεί, μέσα σε ελάχιστα λεπτά, να προκαλέσει στύση που θα ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τις δέκα ώρες!

    Ερωτική (επ)ανάσταση αναμένεται σύντομα στα ράφια των φαρμακείων, εφόσον ολοκληρωθούν με επιτυχία οι δοκιμές για ένα νέο προϊόν, στόχος του οποίου είναι η αποκατάσταση της στυτικής δυσλειτουργίας.

    Μόνο που αυτή τη φορά οι ερευνητές δεν μιλούν για κάποιο χαπάκι, μπλε ή άλλου χρώματος, ανάλογα με την εταιρία που φτιάχνει τα υπάρχοντα σκευάσματα. Μιλούν για ένα απλό τσιρότο, που «θα κάνει τη δουλειά» γρηγορότερα, για περισσότερο και χωρίς παρενέργειες.

    Εδώ και χρόνια οι ερευνητές προσπαθούν να δημιουργήσουν νέους, πιο αποτελεσματικούς τρόπους λήψης των σκευασμάτων για τη στυτική διέγερση. Στόχος είναι να εισέρχεται η δραστική ουσία στην κυκλοφορία του αίματος χωρίς να χρειάζεται να περάσει από το στομάχι. Πιο πρακτική λύση θεωρείται η λήψη της ουσίας μέσω του δέρματος, ωστόσο το μέγεθος των μορίων της δραστικής ουσίας είναι τόσο μεγάλο, που δεν μπορούν να περάσουν μέσα από το δέρμα.

    Τώρα όμως τσιρότο που σχεδίασαν ερευνητές του King Abdulaziz University στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας και του Cairo University της Αιγύπτου και μπορεί να τοποθετηθεί στο άνω τμήμα του μπράτσου ή εναλλακτικά στην κοιλιά δημιουργεί νέες ελπίδες.
    dete.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες φίλε Λουκά...

      Αλλά όσο πιο πολύ αργεί (αυτό το τσιρότο)...

      τόσο πιο πολύ να σε ανησυχεί...

      Διαγραφή
  2. δεν πειραζει ΔΑΣΚΑΛΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΑΚΛΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΗΡΗΣ ΘΑ ΠΑΩ --ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΑΝΗΔΗΣ-ΤΖΟΚΕΡ ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΗΡΕ 1.959.556,27 ΕΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ--------ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΤΑΘΩ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΩ 5 ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΤΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΩ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ-ΓΙΟΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΑΣΚΑΛΕ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ - ΠΑΡΟΤΙ ΜΠΑΤΗΡΗΣ- Η τιμή του χρυσού, που σημείωσε εκπληκτική ανάκαμψη από τα 1060 δολάρια στα 1250 μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, μετά 4,5 χρόνια πτώσης, δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί. Εκεί εκτιμούμε ότι υπάρχει δυνατότητα ανόδου, καθώς βασικοί παίκτες, όπως οι Κινέζοι, βλέπουν πιο ζεστά την αγορά. Μια αγορά που, ας σημειώσουμε, δεν μπορεί εύκολα να φοροελεγχθεί, και ίσως αυξανόμενα να γίνει της μόδας όχι μόνο λόγω αυξησης των επιτοκίων στις ΗΠΑ, που σαφώς θα στρέψει κόσμο στην αγορά χρυσού, αλλά και λόγω των εξελίξεων στις υπεράκτιες αγορές καθώς περισσότερο μαύρο χρήμα ίσως διοχετευτεί στην πολυτιμη αυτή αγορά! Μιλώντας για πολύτιμα μέταλλα, να σημειώσουμε ότι το ασήμι βρίσκεται στα χαμηλά σε σχέση με την τιμή του έναντι του χρυσού (κοντά στο 76, με υψηλό ετων το 80 και χαμηλό δεκαετίας το 30)! Η ζήτηση του ασημιού για νομίσματα έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία έτη (από 90 εκατομμύρια ουγκιές, το 2009, σε 290 εκατομμύρια το 2015), ενώ η προσφορά (παραγωγή και ανακύκλωση) έχει αυξηθεί κατά 140 εκατομμύρια ουγγιές μόνο και επι 3 χρόνια (2013-2015), η Ζήτηση ξεπερνά την προσφορά χωρίς αυτό να έχει βγεί στις τιμές, όμως επειδή το 55% της ζήτησης οφείλεται σε βιομηχανικές εφαρμογές, είναι ξεκάθαρο ότι οι τιμές καθορίζονται από τη βιομηχανική αγορά κυρίως που ενώ θα ανακάμψει φέτος λίγο, δείχνει να είναι αδύναμη σε βάθος χρόνου.

    Στον χαλκό, τόσο η ανάλυση τιμής όσο και εκτιμήσεις ειδικών δείχνουν ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις που να δείχνουν ισχυρά ανοδικά τάσεις, όμως στο σίδηρο υπάρχουν καλές τάσεις (44% από αρχές έτους) που τροφοδοτήθηκαν από την μικρή ανάκαμψη της Κινέζικης αγοράς. Πάντως οι βιομηχανικές παραγγελίες στις ΗΠΑ αν και ικανοποιητικές δεν δείχνουν ισχυρή άνοδο, κάτι που θα τροφοδοτούσε σημαντική περαιτέρω αύξηση.

    Στο αλεύρι ενώ φαίνεται οι τιμές να έχουν ανακάμψει, να σημειώσουμε ότι υπάρχει συνδυασμός από χαμηλή παραγωγή σε Ευρωπαϊκά επίπεδα φέτος (πχ. Ρωσία 4% πτώση παραγωγής), αλλά τα τελευταία νέα δείχνουν ότι η παραγωγή θα προσεγγίζει τα περσινά επίπεδα. Από τεχνικής επίσης άποψης δεν φαίνονται ακόμη ανησυχητικές τάσεις. Οι τιμές στα πουλερικά, επίσης δείχνουν σταθεροποίηση τιμών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.