και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ότι είναι ελαττωματικό και δεν μπορεί να διορθωθεί, είναι καταδικασμένο να διαλυθεί...


Νέο μνημόνιο με τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ....

Χρειάστηκαν λίγο λιγότερο από δέκα χρόνια και Billions of Billions δανεικών για να αποδειχθεί στην πράξη (περίπτωση της Ελλάδας) πως το € είναι ένα ελαττωματικό νόμισμα, σχεδόν άλλα δέκα και άλλα τόσα Billions of Billions νέων δανεικών αλλά και συνεχόμενων αποτυχημένων μνημονίων για να αποδειχθεί στην πράξη πως το ελάττωμα αυτό δεν μπορεί να διορθωθεί, οπότε λογικά θα χρειαστούν και άλλα σχεδόν δέκα χρόνια (ίσως και λιγότερα) αυτό για να διαλυθεί, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα πως η περίπτωση της Ελλάδας ήταν απλά και μόνο η αρχή.

Ο Ιατροδικαστής των πολιτισμών...
  

2 σχόλια:

  1. ΔΑΣΚΑΛΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ-- AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ-- ΣΥΝΘΗΜΑ --ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ--Που οφείλεται το bull market στις διεθνείς αγορές;---http://www.liberal.gr/arthro/139122/agores/2017/pou-ofeiletai-to-bull-market-stis-diethneis-agores.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύο στα δύο για τους Τούρκους τις τελευταίες μέρες. Στο survivor μας νίκησαν γιατί ήταν πιο "έμπειροι". Στο μπάσκετ μας νίκησαν γιατί "έχουν περισσότερα λεφτά". Και στις δύο περιπτώσεις αποφασίσαμε να αντιπαρατάξουμε αποφασιστικότητα και "ψυχή". Χωρίς αποτέλεσμα. Ο πιο ισχυρός "στα χαρτιά" όλο και πιο συχνά κερδίζει το παιχνίδι. Την ίδια στιγμή διαβάζω για το πως θα αντιμετωπίσουμε την τουρκική επιθετικότητα με αποφασιστικότητα και ψυχή. Προφανώς και δεν το βλέπω να μπορούμε όντως να αντιπαρατάξουμε κάτι που να κάνει τη διαφορά.

    Αν ο Αγγελόπουλος είχε πετύχει το τελευταίο τουβλάκι πρώτος, όλα θα ήταν διαφορετικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.