και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ ..ΧΑΑ...!!!!

Όσον αφορά το ΧΑΑ πατριώτες, το μόνο που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι αν συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν αυτοί ή αν καταφέραμε τελικά να τους κοροϊδέψουμε εμείς.

Ένας πρώην "Καθηγητής Λυκείου"

και νυν "ΔασκαΛάκος"


6 σχόλια:

  1. Το ανωτερω καλωσορισμα προερχεται απο εμενα κ καθηγητα, αργησα αλλα αλλαξα τον τιτλο στο μπλογκερ... θα μου πεις εδω καταφερα να μην βγαλω λεφτα στην ανοδο του χαα χα, το μπλογκερ θα καταφερνα; λετε να τα βγαλω στην πτωση;; χμμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ 1411 μον. (ΜΑΚΗΣ ΒΕΛΛΙΑΝΙΤΗΣ) Μετά την διάσπαση των 1160 μονάδων ο δρόμος για τις 1411 μονάδες (38.2% διόρθωση fibo του πτωτικού κύματος 3) είναι πλέον ανοιχτός. S&P 500 : Οι προοπτικές της όλης ανόδου φτάνουν τις 1800 μον. (ΜΑΚΗΣ ΒΕΛΛΙΑΝΙΤΗΣ Το νέο ιστορικό υψηλό της Πέμπτης μας οδηγεί σε ένα σημαντικό ράλι. Βρισκόμαστε στο κύμα iii του 3 και οι προοπτικές της όλης ανόδου φτάνουν τις 1800 μονάδες. Η μόνη περίπτωση να αναιρεθεί αυτό το σενάριο είναι ο δείκτης να φτάσει το πολύ ως τις 1749 μονάδες και μετά να καταρρεύσει. Τότε θα έχουμε ένα καταληκτικό τρίγωνο 1-2-3-4-5 όπως σημειώνεται στο διάγραμμα. DAX: Στόχος η ζώνη των 8977-8993 μον. (ΜΑΚΗΣ ΒΕΛΛΙΑΝΙΤΗΣ) Σε εξέλιξη του κύμα v του c. Στόχος η ζώνη των 8977-8993 μονάδων. Επιβεβαίωση της ολοκλήρωσής του θα έχουμε με την καθοδική διάσπαση των 8490 μονάδων. ΕΔΩ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Η ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS Πιθανών τα γεράκια να ετοιμάζουν νέο νόμισμα, για το οποίο θα απαιτηθεί να χρησιμοποιηθεί ως αντίκρισμα ο χρυσός, όπως συμβαίνει εδώ και εκατονταετίες και σε συνεργασία με τις επενδυτικές της Wall Street καταφέρανε πτώση της τιμής του χρυσού, ώστε να επωφεληθούν μεγαλύτερες ποσότητες από ότι τους επέτρεπαν τα ταμειακά τους διαθέσιμα Θα μπορούσαμε να πούμε, ότι τα βλέμματα όλου του κόσμου (επενδυτικού κυρίως), είναι στραμμένα στις ΗΠΑ στις συζητήσεις δημοκρατικών και ρεπουμπλικάνων για την αύξηση του ορίου χρέους. Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινής, οι αγορές δεν φαίνονται να ανησυχούν ιδιαίτερα για την έκβαση των διαπραγματεύσεων. Κι αυτό γιατί, η FED συνεχίζει να παρέχει ρευστότητα 85 δις δολαρίων το μήνα, δείχνοντας ξεκάθαρα πλέον ότι θέλει να κερδίσει χρόνο. Χρόνο όμως για ποιο πράγμα; Τα γεράκια της αμερικανικής νομισματικής πολιτικής, γνωρίζουν πολύ καλά πως το μοντέλο του John Maynard Keynes δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμη. Πέρασαν δεκαετίες στις οποίες οι ΗΠΑ εξήγαγαν πληθωρισμό, τεχνογνωσία, προϊόντα βασιζόμενες επάνω στην εκτύπωση χρήματος. Ήδη διαπιστώνουν πως αφού πέτυχαν την κυριαρχία επί του πλανήτη, αφού κατάφεραν να διατηρήσουν σε χαμηλά επίπεδα την άνοδο αναδυόμενων οικονομιών (Κίνα, Ρωσία), πλέον ήρθε η ώρα να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα, αδιαφορώντας ακόμη και για τους ίδιους τους τους πολίτες. Παρακάτω, βλέπουμε δύο γραφήματα στα οποία στο μεν πρώτο παρουσιάζονται τα assets της FED σε σχέση με την τιμή του χρυσού από το 2004 έως σήμερα και στο δεύτερο η τιμή του χρυσού. Όπως παρατηρούμε στο πρώτο γράφημα, μέχρι και προ διετίας, η τιμή του χρυσού βρισκόταν πιο πάνω από την αξία των assets της FED και σε σχεδόν απόλυτη συσχέτιση θα μπορούσαμε να πούμε. Πριν δύο χρόνια όμως, από την σχεδόν απόλυτη συσχέτιση, περάσαμε στη σχεδόν απόλυτη αρνητική συσχέτιση. Ενώ τα assets της FED συνεχίζουν να αυξάνουν σε αξία, ο χρυσός άρχισε να διολισθαίνει ΠΡΟΣ ΔΙΑΖΥΓΙΟ FED – ΧΡΥΣΟΣ; http://marketstime.capitalblogs.gr/listArticles.asp SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  4. «Φέρτε μας καλές προτάσεις για βιώσιμα έργα και εμείς θα τις χρηματοδοτήσουμε. Δεν έχουμε βάλει κανένα ταβάνι στο πόσο θα εκτεθούμε. Αλλά πρέπει τα αιτήματα για επενδύσεις να είναι «επιλέξιμα για δανειοδότηση» (bankable)», δηλώνει ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), Βέρνερ Χόγιερ.

    Μιλώντας στην εφημερίδα «Καθημερινή», απαντώντας σε όσους επικρίνουν την ΕΤΕπ για επιφυλακτικότητα απέναντι στη χώρα μας, σημειώνει:

    «Καμία άλλη ξένη τράπεζα δεν επενδύει στην Ελλάδα. Μόνο εμείς. Φέτος, οι χρηματοδοτήσεις μας θα είναι αρκετά μεγαλύτερες από τον μέσο όρο των τελευταίων δέκα ετών».

    Σύμφωνα με τον κ. Χόγιερ, οι προσδοκίες μας δεν θα πρέπει να είναι υπερβολικές, αφού η ΕΤΕπ δεν μπορεί να λύσει από μόνη της το πρόβλημα των υψηλών επιτοκίων και της περιορισμένης ρευστότητας στην Ελλάδα, παρά μόνο να συνδράμει στην άμβλυνσή του.

    «Μέχρι πριν από δύο χρόνια, δεν μας καλούσαν καν ούτε στο περιθώριο των Ευρωπαϊκών Συμβουλίων, δεν μας ήξερε κανείς στην Ευρώπη. Τώρα νομίζουν ότι εμείς μπορούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα. Είναι λάθος, εμείς μπορούμε μόνο να βοηθήσουμε όσο μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας», σημειώνει.

    Ο Γερμανός αξιωματούχος προειδοποιεί ότι η Ελλάδα θα πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα της περιορισμένης ρευστότητας για πολλά χρόνια:

    «Ακόμη και να ανακάμψει η οικονομία και να βελτιωθεί η κατάσταση των τραπεζών, το νέο κανονιστικό πλαίσιο για την κεφαλαιακή επάρκεια του τραπεζικού κλάδου συνεπάγεται ότι δεν θα επιστρέψουμε στην προ κρίσης εποχή. Θα πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι οι παροχές πιστώσεων θα είναι περιορισμένες και θα πρέπει να υποστηρίζονται από δημόσιες τράπεζες», επισημαίνει.






    Ακολουθήστε το Capital.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.