και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

The “Next Big Thing- History Failure” Prophecy...


Σύντομα η ίδια η πραγματικότητα θα καταγράψει πως μετά τον Κομμουνισμό το επόμενο αποτυχημένο κοινωνικο-πολιτικο-οικονομικό πείραμα της ανθρώπινης Ιστορίας, ήταν αυτό του Ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

“The Prophet”....

1 σχόλιο:

  1. Για πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, οι (πιο σημαντικές) πολιτικές δυνάμεις το τόπου έχουν περισσότερα πράγματα να τις ενώνουν, από όσα τις χωρίζουν. Για του λόγου το αληθές παραθέτω το τηλεφώνημα Βενιζέλου στον Τσίπρα, που σύμφωνα με τις πηγές μου έγινε σήμερα το πρωί, λίγο μετά τη λήξη του Γιούρογκρουπ.


    --Έλα Αλέξη, ο Βαγγέλης είμαι.
    --Βαγγέλη, ομολογώ ότι δεν περίμενα τηλεφώνημά σου.
    --Αγόρι μου, είμαι ένας από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να φανταστούν τι έχεις περάσει. Είμαι πια δικός σου άνθρωπος. Άνοιξε την ψυχή σου και βγάλτα όλα έξω αγόρι μου. Τι έγινε μέσα? Τι σου κάνανε?
    --Αυτά που μου ζήτησαν Βαγγέλη… Αυτά που με έβαλαν να κάνω… Τι ντροπή Θεέ μου… Ντρέπομαι να τα πω… Δε μπορώ ούτε να τα σκέφτομαι…
    --Και…
    --ΚΑΙ
    --Δηλάδή…
    --ΔΗΛΑΔΗ
    --Τι να σου πω βρε αγόρι μου, σπαράζει η ψυχή μου. Αφού σου το είχα πει. Άσε εμάς που είμαστε μαθημένοι…Τι το ήθελες να κυβερνήσεις τώρα? Θα ήσουνα μάγκας και ωραίος στην αντιπολίτευση με τους επαναστατικούς σου λόγους, τις αντισυμβατικές σου ιδέες, να εμπνέεις τη νέα γενιά ως άλλος Τσε Γκεβάρα… Τώρα όλα αυτά πάνε… Στα πήρανε με τη βία ο Γιουνγκέρ και ο Νταϊσελμπλουμ. Σου πήρανε με τη βία ό,τι πολυτιμότερο είχες…
    --Βαγγέλη, αν πήρες να με παρηγορήσεις δεν το πετυχαίνεις έτσι.
    --Λοιπόν, άκου. Δεν πήρες την εξουσία όταν κέρδισες τις εκλογές. ΤΩΡΑ πήρες την εξουσία. Τώρα ξέρεις τι είναι αυτή η εξουσία. Τώρα πήρες το βάπτισμα του πυρός.
    --Δηλαδή με περιμένουν χειρότερα ρε Βαγγέλη?
    --Έχε κατά νου ότι η πρώτη φορά είναι η πιο δύσκολη. Στη συνέχεια γλυκαίνει το πράγμα, και θα δεις ότι έχει και η εξουσία τις χαρές της. Άκουσέ με, σου μιλάω εκ πείρας. Βάστα γερά αγόρι μου.
    --Ευχαριστώ Βαγγέλη, να σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.