και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

The First Blood …

Τιμή.. Τιμή.. στον Μοχάμεντ Μπουαζί(ζι)...!!!

Κάποια στιγμή η ίδια η Ιστορία θα καταγράψει ότι ένα από τα βασικά αίτια που οδήγησαν στο ξέσπασμα του τρίτου Παγκόσμιου Πόλεμου, ήταν τελικά και αυτός ο “καλός” ο πληθωρισμός για τον οποίον σχεδόν όλοι τώρα “σχίζουν τα ιμάτιά τους”....  

Ο ΔασκαΛάκος...

4 σχόλια:

  1. ΛΕΣ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
    Κλιμακώνουν τις πιέσεις προς τη Ρωσία οι ΗΠΑ - Απειλούν τη Μόσχα με πλήρη οικονομική απομόνωση

    02/03/2014 - 17:04 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
    Εκτύπωση
    E-mail
    Σχολιάστε πρώτοι!




    Κλιμακώνουν τις πιέσεις προς τη Ρωσία οι ΗΠΑ - Απειλούν τη Μόσχα με πλήρη οικονομική απομόνωση


    "Δεν μπορείς στον 21ο αιώνα να συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι στον 19ο και να εισβάλλεις σε μια χώρα με αυτόν τον τρόπο"

    Νέα, αυστηρά τελεσίγραφα κατά της Ρωσίας, με αφορμή τις εξελίξεις στην Ουκρανία απέστειλε προς τη Μόσχα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, J. Kerry, κλιμακώνοντας τις πιέσεις.
    Κατά τις πληροφορίες, ο Kerry καταδίκασε τη Ρωσία για την "απίστευτη επιθετικότητά της" απέναντι στην Ουκρανία, απειλώντας τη Μόσχα για "πολύ σοβαρές συνέπειες", όχι μόνο από τις ΗΠΑ, αλλά και από άλλα κράτη. Συνέπειες που όπως τόνισε θα περιλαμβάνουν και την οικονομική απομόνωση της Ρωσίας.
    "Δεν μπορείς στον 21ο αιώνα να συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι στον 19ο και να εισβάλλεις σε μια χώρα με αυτόν τον τρόπο", δήλωσε o Kerry στο τηλεοπτικό κανάλι CBS. Ωστόσο πρόσθεσε ότι η Ρωσία εξακολουθεί να έχει το περιθώριο για να λάβει τις σωστές αποφάσεις που θα αποκλιμακώσουν την κρίση στην περιοχή.

    www.bankingnews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα-πλάκα και με λίγη τύχη, ίσως μέσα σε όλη αυτή τη φασαρία, μας ξεχάσουν και μας , και ίσως καταφέρουμε να τη σκαπουλάρουμε....

    Ισως και η Τουρκία, η σοβαρότερη απειλή για μας, δεν είναι τόσο δυνατή όσο φαίνεται... από όσο δείχνει η εκτεταμένη διαφθορά τους τέλος πάντων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι φίλε Χρήστο,

      πιστεύω ότι σε λίγο που θα επικρατήσει το σύστημα "ο σώζων εαυτόν σωθήτω" θα μας αφήσουν εντελώς στην τύχη μας γιατί απλά θα τους είμαστε πολύ μεγαλύτερο "βάρος" από ότι τους είμαστε τώρα.

      Οπότε χωρίς πλάκα το να μας ξεχάσουν δεν είναι κατ' ανάγκη καλό και αυτό γιατί μπορεί όντως να ξεχάσουν κάποια στιγμή να μας δανείσουν, οπότε τότε θα δούμε κιόλας το πόσο πραγματικό είναι αυτό το περίφημο πλεόνασμα για να μας βοηθήσει όπως λες να την σκαπουλάρουμε ακόμη και με τον Αλέξη αρχηγό.

      Όμως πλάκα πλάκα όταν ο καθένας μας αρχίζει και εξετάζει με αυτόν τον τρόπο τον γείτονά του, καταλήγοντας μάλιστα στο συμπέρασμα ότι πχ λόγω μεγαλύτερης διαφθοράς από αυτόν (κάτι σαν την καμπούρα της άλλης καμήλας να πούμε) δεν τον φοβάται γιατί τον θεωρεί πια αδύναμο, τότε είναι που τα γέλια κάποια "κόβονται" απότομα μια που οι εποχές αρχίζουν πια να "μυρίζουν" έντονα μπαρούτι.

      Διαγραφή
    2. Καλές οι δόσεις, όμως κάποια στιγμή καλό θα ήταν να ξεχάσουν να ζητήσουν πίσω και τα δανεικά... Γιατί καλά τα παίρνουμε τώρα, αλλά όταν θα πρέπει να τα αποπληρώσουμε, δεν μας βλέπω καλά....

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.