και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

“Το Kismet φυγείν αδύνατον”... Prophecy...

 
Οι περισσότεροι από όλους αυτούς τους οικονομικούς μετανάστες που τώρα μεταναστεύουν στα “πολιτισμένα” κράτη της δυτικής Ευρώπης για μια καλύτερη ζωή, είτε θα θανατωθούν στις πλατείες των μεγάλων δυτικών πόλεων, είτε θα “αναγκαστούν” να επιστρέψουν ξανά στις πατρίδες τους όταν μοιραία κάποια στιγμή ο Δυτικός πολιτισμός καταρρεύσει, αποδεχόμενος πια και δια της ίδιας της πραγματικότητας την “ανικανότητά” του να επιλύσει σημαντικά προβλήματα με “πολιτισμένο” τρόπο...

“The Prophet”...

10 σχόλια:

  1. ερωτηση αποριας προς δασκαλο πριν την θανατωση θα προιγητε σεξακη ομαλο η ανωμαλο η βιαιο και εάν εχει το πρόγραμμα και ξυλοδαρμο όχι τιποτε άλλο να γνωρίζουμε και εμεις μηπως βρεθουμε μεταναστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι' όμως φίλε Λουκά,

      μια "πρόγευση" νομίζω πως την έχουμε δει όλοι ήδη...

      http://jailgoldendawn.com/2014/05/08/%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BC-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%AC%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-2011-%CE%BC/

      Διαγραφή
  2. Συνάδελφε υποθέτω ότι το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα. Θα την πληρώσουν δηλαδή οι φτωχοδιάβολοι αντί για τους πολιτικούς (που θα γίνουν ελικοπτεράδες).
    Βέβαια στο κολοχανείο το δικό μας οι ποικοίλοι μετανάστες θα είναι πιο οργανωμένοι και πιθανόν να τραβήξουμε μεγλο ζόρι.
    Αναθεωρώ λοιπόν το τελευταίο μύνημα μου για το θαύμα. Πιστευω ότι θα χυθεί αίμα και θα υπάρξουν καταστροφες.
    Η αισιοδοξία μου έγκειται στην μικρότερη έκταση που ελπίζω να παρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλήγμα στο status του χρυσού ως ασφαλές καταφύγιο --Η εικόνα του χρυσού ως ασφαλές asset έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα με το μέταλλο να οδεύει για το τρίτο συνεχόμενο έτος απωλειών, εν τω μέσω της πώλησης υποστηριζόμενων από χρυσό, κεφαλαίων από τους επενδυτές.

    Η τιμή του χρυσού άμεσης παράδοσης αυξήθηκε 0,2% στα 1.063 δολάρια την ουγκιά, αφού υποχώρησε 0,7% χθες. Η τιμή είναι κατά 10% χαμηλότερη φέτος μετά από την πτώση 1,4% το 2014 και τις απώλειες 28% το 2013.

    Ο χρυσός βιώνει την μακροβιότερη περίοδο πτώσης από το 2000, καθώς το δολάριο ενισχύθηκε χάρη στη νομισματική πολιτική σύσφιξης στις ΗΠΑ, μαζί με την κατάρρευση των τιμών των εμπορευμάτων. Οι συμμετοχές σε ETFs χρυσού έχουν υποχωρήσει 10 φορές στις τελευταίες 13 συνεδριάσεις, στους 1.466,65 τόνους, κοντά στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων έξι και πλέον ετών.

    "Ο χρυσός πλήττεται από τη γενικότερη έξοδο των επενδυτών από τις επενδύσεις σε εμπορεύματα. Όντας ένα από τα εμπορεύματα με την μεγαλύτερη διαπραγμάτευση μέσω ETFs, οι πιέσεις πώλησης έχουν γίνεται ιδιαίτερα αισθητές και το προφίλ του χρυσού ως ασφαλές-καταφύγιο, έχει υποστεί πλήγμα", δήλωσε ο Ole Hansen της Saxo Bank.
    http://www.capital.gr/story/3092332/pligma-sto-status-tou-xrusou-os-asfales-katafugio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://kathigitislykeiou.blogspot.gr/2015/12/prophecy.html#comment-form

      ... όταν “σφίγγουν οι κɷλοι”, ο άνθρωπος “γυρίζει” πάντα στο χρυσό.

      Διαγραφή
    2. Εκτός από αυτό φίλε Leykie,

      έχω γράψει και αυτό:
      http://kathigitislykeiou.blogspot.gr/2015/10/o-prophecy.html

      “Ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει τώρα ο κƱ£o$ μας”...

      Άρα το θέμα μας είναι απλά αν "θα σφίξουν οι κɷλοι" ή όχι το '16...

      για να ευχηθούμε ή όχι "καλή χρονιά"...

      ή θα καταφέρουμε να το "καθυστερήσουμε" μέχρι το '17...

      σε κάθε περίπτωση πάντως...

      "ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ" και από εμένα..

      και ότι "αρπάξουμε" καλό είναι...

      Διαγραφή
    3. δασκαλε εμεις μοιαζουμε σαν δυο σταγονες με νερο -----------
      "ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ" και από εμένα..

      και ότι "αρπάξουμε" καλό είναι... κατι τετοια μου κανεις και δεν μπορω να σε ξεχασω

      Διαγραφή
  4. Δάσκαλε, ο "πολιτισμός" που υπαινίσσεσαι δεν υπήρξε ποτέ. Οι παλαιοί μετανάστες έγιναν δεκτοί γιατί έλυναν προβλήματα, και όχι για ανθρωπιστικούς λόγους. Είναι λογικό να υποχρεωθούν να γυρίσουν στα σπίτια τους οι περισσότεροι από τους πρόσφατους μετανάστες, αφού δεν υπάρχουν οι δυνατότητες να προσφέρουν κάτι στις κοινωνίες των χωρών στις οποίες προσέτρεξαν.

    Επειδή δε γνωρίζουμε αν κι εμείς μεταναστεύσουμε στο προσεχές μέλλον, καλό είναι να αποφεύγουμε την πολλή ηλιοθεραπεία γιατί όσο πιο μαυριδερός είναι κανείς, τόσο πιο ύποπτος δείχνει. Εγώ πάντως το χειμώνα "περνάω" για ευρωπαίος. Κυκλοφορούν και κάτι κρέμες για άσπρισμα... Η μεγάλη κοιλιά είναι επίσης αρνητικός παράγοντας, αν είσαι λίγο μαυριδερός. Είναι σημάδι ότι τρως πολύ, και άρα θα επιβαρυνθεί κάτι παραπάνω η κοινωνία για να σε ταίσει. Προτείνω δίαιτα και άσκηση, ώστε η εκπεμπόμενη εικόνα να δίνει την εντύπωση ανθρώπου που δεν πρόκειται να επιβαρύνει πολύ το σύστημα υγείας. Ένα πιστοποιητικό ότι βρίσκεσαι σε καλή υγεία, και ένα "book service" των εξετάσεων που έχεις κάνει, θα βοηθήσουν πολύ. Τη σήμερον, αυτοκίνητο μεταχειρισμένο δεν αγοράζεις αν δεν έχει book service. Πως περιμένεις να σε "αγοράσει" ο βορειοευρωπαίος, που αν "βγάλεις μια βλάβη", θα ξηλωθεί αγρίως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυριε Giorgio ευχες πολλες για σας- αυτό που γραφετε δενετε με αυτό που λεγανε πολύ παλια καποιοι φιλοσοφημένοι στοχαστες -τι τραβαμε και εμεις οι χορευτριες -ισως να ηστε νεωτερος και να μην το εχετε ακουση

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.