και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Από θύτες...θύματα...


Αντώνη μην ανησυχείς...

Ξεκαθάρισμα "λογαριασμών" είναι...

Ο ΔασκαΛάκος...

8 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά, μην αποπροσανατολίζετε τον κόσμο από το ντέρμπι ΠΑΟ ΟΣΦΠ, για περάσουν έτσι στα κρυφά τα όργια που θα κάνουν πάλι οι διαιτητές. ...
    Σοβαρά τώρα, πολλοί φλερτάρουν με ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Ο ένας λέει "ερχόμαστε και τρέμει η γή", ο άλλος "τσακίστε τους", δε θέλει και πολύ. Λίγο θέλει, και αυτό το λίγο πολλοί είναι πρόθυμοι πια να το προσθέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Giorgio,

      Μάλλον ξέχασες τον άλλον με το "Λιντσάρτε τον"...

      Όσον αφορά το ντέρμπι και τους διαιτητές του ομολογώ πως έχεις δίκιο, αλλά δεν φταίω εγώ...

      Με παρέσυραν τα σκοτεινά κέντρα του αποπροσανατολισμού και της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ που από χθες λένε και γράφουν ότι θέλουν.

      Αλλά πες μου κάτι σε παρακαλώ..

      Σε ποιο ντέρμπι αναφέρεσαι;

      Διαγραφή
  2. Πάντως το συμπέρασμα που βγάζω εγώ από το χτεσινό φονικό είναι ότι "κάποιοι" χρειάζονται ακόμη τη Χρυσή Αυγή ισχυρή στο "παιχνίδι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τον Παναθηναϊκό πολλοί (μεταξύ των οποίων και εγώ) τον χρειάζονται ισχυρό στο παιχνίδι, αλλά αυτός φέτος έχει τα χάλια του φίλε Giorgio.

      Πάντως για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά πιστεύω ακράδαντα ότι ο Αντώνης φταίει για όλα.

      Για παράδειγμα αν είχε βάλει φυλακή όχι μόνο τα ηγετικά στελέχη αλλά όλους τους Χρυσαυγήτες, τώρα δεν θα είχε συμβεί αυτό το φονικό....

      Διαγραφή
  3. Τελικά ήταν ντέρμπι, και όπως διαβάζω στα πράσινα σαιτς, μας έσφαξε πάλι η διαιτησία (δεν είδα το ματς). Για χρυσή αυτή και άλλους ακραίους, η φυλακή δεν είναι λύση γιατί ο άνθρωπος δεν αλλάζει εκεί. Η βαριά (ψυχο)φαρμακευτική αγωγή όμως κάνει θαύματα, και μπορεί να σε απελευθερώσει από το μίσος σου για τους φασίστες, τους προδότες, τους γαύρους και τους βάζελους, τους αμερικάνους, τους εβραίους κλπ, και να σου ανοίξει ένα παράθυρο σε μία όμορφη ζωή που αγνοούσες. Έτσι λύνονται τα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Giorgio νομίζω ότι πάλι ξέχασες κάτι....

      Τα ηλεκτροσόκ ....

      Διαγραφή
  4. Η BULL MARKET ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ BDI
    135 αναγνώστες

    Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013
    10:47





    Ασχοληθήκαμε και στο πρόσφατο παρελθόν στον δείκτη Baltic Dry Index (BDI). Ο συγκεκριμένος δείκτης, αναπαριστά τις τιμές των ναύλων ξηρού φορτίου, κάτι πολύ σημαντικό για τα θεμέλια της παγκόσμιας οικονομίας, καθώς είναι ένα βασικό δείγμα της ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας. Όπως είχα αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα μου στις 27/09 και 20/05, έπρεπε να είχαμε το νου μας στο συγκεκριμένο δείκτη, καθώς το πλευρικό κανάλι στο οποίο βρισκόταν θα οδηγούσε σε διάσπαση είτε ανοδική είτε καθοδική. Όπως φαίνεται και στο παρακάτω γράφημα, μετά την διάσπαση των 2000 μονάδων, ακολουθεί διόρθωση προς τις 1150 μονάδες (γραμμή ΑΒ). Όσο η παγκόσμια οικονομία συνεχίζει να αναπτύσσεται, απομακρύνονται και τα σύννεφα της ύφεσης, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην κρίση χρέους και την αντιμετώπισή της.
    http://marketstime.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=46638&blid=266

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή είναι σαν να λέμε φίλε Λουκά, ότι εσύ πχ τώρα είσαι Μπατίρης και κάποια στιγμή αρχίζεις να δανείζεσαι συνεχώς.

      Και όταν κάποια στιγμή γίνεσαι πλούσιος λές:

      "Τώρα που έγινα πλούσιος το μόνο που έχω να αντιμετωπίσω είναι τα δανεικά"....

      Για δες ρε συ κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος.....

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.