και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Mea culpa...

Ολομέτωπη επίθεση Κάμερον στους μετανάστες από ΕΕ!...


Πατριώτες μάλλον έκανα λάθος στο ότι θα καταρρεύσει το Ευρώ.

Από ότι δείχνουν τα πράγματα αυτή που θα καταρρεύσει πρώτη θα είναι η ΕΕ.

Μάλλον για την ακρίβεια, έχει ήδη καταρρεύσει..

Ο ΔασκαΛάκος....

9 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ε δεν είπαμε αγαπητέ μακρύ ότι εμείς είμαστε 100 χρόνια πίσω εδώ μέσα;;

      Ενώ εσύ μάλλον θα έχεις ήδη μπει στην "ανάπτυξη" της ΕΕ του Mario αλλά Ελλάδας του Antouan ...

      Αυτής όχι του "εκτός χρόνου" αλλά του "επόμενου χρόνου" ντε...

      Διαγραφή
  2. Δάσκαλε, ζούμε κοσμοϊστορικές στιγμές... Αυτά είναι προμηνύματα, κατά τη γνώμη μου, όχι διάλυσης της εε, αλλά αντίθετα συρρίκνωσής της στις βόρειες χώρες. Τα πιγκς, θα παίζουμε το ρόλο του χωρου ζωτικών συμφερόντων, μια ουδέτερη ζώνη που θα απορροφά τα στήφη των "βαρβάρων" εξ ανατολών. Τώρα θα μου πείς, τί αξία μπορεί να έχει η γνώμη ενός μπατήρη... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Λήσταρχε,

      Όταν μιλάω για "διάλυση" της ΕΕ φυσικά και δεν εννοώ μόνο μια ολοκληρωτικής μορφής διάλυση, αλλά και μια πιθανή συρρίκνωση ή κάθετη διχοτόμηση.

      Σε κάθε περίπτωση η πρόβλεψή μου είναι ότι η ΕΕ σε 5 με 10 χρόνια από τώρα (αν υπάρχει) θα έχει μια εντελώς διαφορετική μορφή από αυτή που έχει τώρα....

      Διαγραφή
  3. To million dollar question ειναι που θα βρισκομαστε εμεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. Goldman βλέπει S & P 500 πτώση 10% το επόμενο έτος, πριν Rally 1.900

    Με Nick Taborek - 26 Νοεμβρίου του 2013 20:06 GMT +0200 .
    .

    Facebook Share
    Τιτίβισμα
    LinkedIn
    Google +1
    0 Comments

    Αποτύπωμα

    QUEUE


    Q

    ..



    Ο δείκτης Standard & Poors 500 Index κατά πάσα πιθανότητα θα πέσει 10 τοις εκατό κατά τους επόμενους 12 μήνες πριν ανακάμψει στο τέλος του έτους σε 1.900, σύμφωνα με την Goldman Sachs Group, Inc

    Η πρόβλεψη 1.900 από τη Νέα Υόρκη-βασισμένη εταιρία συνεπάγεται περίπου 5 τοις εκατό εκ των προτέρων από το σημερινό επίπεδο. Οι 25 μήνες από την S & P 500 (SPX) 's τελευταία 10 τοις εκατό πτώση είναι η μεγαλύτερη έκταση χωρίς μια τέτοια μείωση από το 2007, σύμφωνα με την S & P.

    .

    "Θα είναι λιγότερο ομαλή ιστιοπλοΐα," David Kostin , επικεφαλής στρατηγικός αναλυτής των ΗΠΑ τα ίδια κεφάλαια της τράπεζας, δήλωσε στο Bloomberg Television του προγράμματος «Market Makers". "Το πιο πιθανό είναι ότι θα έχουμε κάτι που θα οδηγήσει σε μια μείωση - μια υποχώρηση στην αγορά. Αλλά συνολικά, η αγορά θα πρέπει να αυξάνεται, και αυτό γιατί η οικονομία των ΗΠΑ θα πρέπει να πάρει καλύτερα. "

    Kostin προβλέπει ο S ​​& P 500 θα φτάσει 2.100 μέχρι το τέλος του 2015 και 2.200 μέχρι το τέλος του 2016. Ο ίδιος είπε ότι τάσσεται υπέρ της τεχνολογίας, τη βιομηχανική και διακριτική εταιρείες καταναλωτών διότι θα ωφεληθούν τα μέγιστα από μια βελτίωση της οικονομίας.

    Οι οικονομολόγοι που ρωτήθηκαν από το Bloomberg πρόβλεψη οικονομική ανάπτυξη των ΗΠΑ θα επιταχυνθεί στο 2,6 τοις εκατό το επόμενο έτος και κατά 3 τοις εκατό το 2015, σε σύγκριση με 1,7 τοις εκατό αύξηση το 2013.

    Οι επενδυτές θα πρέπει να αγοράσουν μετοχές εταιρειών που αυξάνουν τις δαπάνες κεφαλαίου ή επαναγοράς μετοχών, είπε. Είναι επίσης αισιόδοξος για τις επιχειρήσεις που έχουν πάνω από το μέσο όρο μόχλευσης λειτουργίας, ένα μέτρο του πόσο καλά μια εταιρεία μπορεί να ελέγξει σταθερό και μεταβλητό κόστος.

    "Όλα αυτά τα θέματα είναι για την αξιοποίηση της βελτίωσης της οικονομίας", δήλωσε ο Kostin.

    Για να επικοινωνήσετε με το δημοσιογράφο σε αυτήν την ιστορία: Nick Taborek στη Νέα Υόρκη στο ntaborek@bloomberg.net

    Για να επικοινωνήσετε με τον επεξεργαστή υπεύθυνη για αυτή την ιστορία: Lynn Thomasson στο lthomasson@bloomberg.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας


    Δεν κρύβουμε την έκπληξη μας για την παρακάτω αγγελία, με την οποία ζητείται καμαριέρα για εθελοντική εργασία, με ανταμοιβή διατροφή και παραμονή !!!!. Τώρα αν η κυρία είναι 25 ετών, ξανθιά, 1,80, με πλούσιο μπούστο και πρώην playmate, αυτό θα θεωρηθεί πλεονέκτημα για αυτήν την τόσο ανταγωνιστική θέση.

    Άντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε στην Ελλάδα του 2013!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα πεί, φθηνές υπηρεσίες... Γι΄αυτό λένε ότι στην κρίση παρουσιάζονται οι μεγαλύτερες ευκαιρίες. Εγώ κάνω ρελανς και δίνω + 5 ευρώ τη μέρα αν είναι και 25 χρονών ξανθιά κλπ, αλλά δεν έχω αυταπάτες. Οι υψηλές αξίες ποτέ δεν κατρακυλάνε τόσο χαμηλά. :-)

      Διαγραφή






  6. Υπάρχει πράγματι φούσκα στα χρηματιστήρια; 7 σοφοί απαντούν http://www.dailyfx.gr/fx/view_list/stocks/2013-11-28/49817

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.