και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Με τέτοια “νέα” κουρέματα γίνομαι και εγώ αισιόδοξος πατριώτες....


Ψήφο εμπιστοσύνης για την “Νέα Ελλάδα” ζήτησε ο Σαμαράς...

Βενιζέλος: Ψήφο στην “Ελιά” για κυβερνητική σταθερότητα...

Πατριώτες καλά όλα αυτά με την “Νέα Ελλάδα”, την νέα “Πράσινη Ελιά” και τα υπόλοιπα “Πράσινα Άλογα”, αλλά μπορεί κανείς σας να μου πει τι θα γίνει με τα παλιά σας χρέη;

Ο ΔασκαΛάκος...

2 σχόλια:

  1. S&P 500 αλλοιώνει την εικόνα για τις προοπτικές της Wall Street

    Δεν υπάρχουν τέλειοι χρηματιστηριακοί δεικτες που να δίνουν μια πλήρη εικόνα της κατάστασης της αγοράς.
    Οι περισσότεροι παρατηρητές της αγοράς προτιμούν τον S&P 500, περισσότερο από τον Dow Jones Industrial Average.
    Αλλά το γεγονός ότι ο S&P 500 είναι μόλις 1% χαμηλότερα από το ιστορικό ρεκόρ των 1.897 μονάδων, διαψεύδει το γεγονός ότι πολλές μετοχές του δείκτη και της αγοράς στο σύνολό της είναι πολύ χαμηλότερα.
    Όταν εξετάζουμε το εύρος όσον αφορά τα νέα υψηλά, πιο συγκεκριμένα τις μετοχές που βρίσκονται σε «απόσταση βολής» από ένα νέο ιστορικό υψηλό, βλέπουμε μια εντελώς διαφορετική εικόνα, αναφέρει ο JC O'Hara, της FBN Securities.
    Συνήθως στο τέλος μιας bull market, μεγάλες μετοχές μπορεί να συνεχίσουν να αυξάνονται και οι μικρότερες μετοχές αρχίζουν να "προσγειώνονται".
    Ο S&P 500 είναι μια αγορά σταθμισμένη προς τις μεγαλύτερες μετοχές.
    Αυτό σημαίνει ότι οι μεγαλύτερες εταιρείες, όπως η Apple και η ExxonMobil, έχουν πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο στις κινήσεις του δείκτη.
    Η έρευνα του O'Hara διαπίστωσε ότι κατά μέσο όρο οι μετοχές του S&P 1500 έχουν μειωθεί κατά 12% από τα πρόσφατα υψηλά των 52 εβδομάδων.
    Αντίστοιχα, οι μετοχές στον Russell 2000 και τον Nasdaq Composite έχουν μειωθεί κατά 20%, το οποίο σημαίνει ότι μπορούμε να πούμε ότι έχουν εισέλθει σε bear market.
    "Ιστορικά, αυτό το είδος της απόκλισης δεν αποτελεί καλό οιωνό για τη πορεία της ανοδικής δυναμικής μιας αγοράς", δήλωσε ο O'Hara.
    Και σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό αποτελεί ένα ισχυρό δείγμα ότι οι επενδυτές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί http://bankingnews.gr/τεχνική-ανάλυση-εκθέσεις/item/143644-fbn-securities-ισχυρές-ενδείξεις-ότι-russell-2000-και-nasdaq-έχουν-εισέλθει-σε-bear-market.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Λουκά μην κουράζεσαι....

      Απλά είναι " too late" για τις Αμερικανικές μετοχές ..

      Really too late my friend....

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.