και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Παρεξήγηση βρε παιδιά..


Ούτε η Αμερικανική οικονομία πρόκειται να ανακάμψει, αλλά ούτε και ο Ben είναι διατεθειμένος να σας κόψει την “πρέζα”.

Όλα ήταν απλά ένα “αστειάκι” του Ben..

Μόλις διαπιστώσει πως χωρίς την "μαγική πρέζα” του η Αμερικανική οικονομία θα “σκάσει σαν καρπούζι”, να είστε σίγουροι πως θα ξαναβάλει μπροστά τους “μαγικούς” 3D εκτυπωτές του.


Ο “Καθηγητής Λυκείου”

7 σχόλια:

  1. Έβλεπα χτες το Βενιζέλο. Ένας άθρωπος σε πλήρη άρνηση της πραγματικότητας. Νομίζει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται να τον ακούσει. Νομίζει ότι εκπροσωπεί κάτι σημαντικό. Νομίζει ότι το περισπούδαστο ύφος μπορεί (ακόμα) να μετατρέψει μια π@π@ρια σε κάτι άξιο λόγου. Ζει πια στον κόσμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Giorgio,

      Δυστυχώς κατά την γνώμη μου δεν είναι μόνο ο Μπένι που "πάσχει" από "άρνηση της πραγματικότητος"..

      Δυστυχώς ο ιός αυτός έχει "προσβάλει" εκατομμύρια κόσμο στις μέρες μας και ιδίως σχεδόν όλους τους ανά τον κόσμο πολιτικούς....

      Διαγραφή
  2. καλησπερα σε ολους κυριε καθηγητα η ομαδα της καρδιας μας ο παναιτωλικος ξανα στην Α εθνικη!! δε το περιμενα καθολου!! τρελαθηκαμε ολοι μας!
    ο κυριος κουβελης το εκανε το κομματι του και αυτος ηθελα να ξερα ομως αν δεν σχηματιζαν κυβερνηση οι αλλοι 2 θα σηκωνοταν να φυγει?
    giorgio θα στο πω ωμα οποιος ψηφιζει σαμαρα-βενιζελι-κουβελη ειναι μεγαλος βλακας και καθυστερημενος!!

    Υ.Γ δεν ειμαι συριζα,δεν ψηφισα στις εκλογες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρειάζεται το ποδόσφαιρο τέτοιες ομάδες, σαν τον παναιτωλικό, στη σουπερ λιγκ. Συγχαρητήρια, και καλή πορεία του χρόνου. Αν υπάρχει στοιχειωδώς σωστή διοίκηση, μία ομάδα από την επαρχία μπορεί να κάνει πολλά. Συμφωνώ ως προς το χαρακτηρισμό εκείνων που θα ψηφίσουν την ... τρόικα. Καλό είναι όμως να ψηφίζουν όλοι κάτι. Ψάξε και στα μικρά κόμματα. Ίσως βρεις κάποιο που να σε αντιπροσωπεύει. Υπάρχουν αρκετά πια, με αξιόλογα στελέχη, σοβαρά προγράμματα και καλές ιδέες. Εκπροσωπούν το μέλλον κατά τη γνώμη μου, εκτός βέβαια αν ο Ελληνικός λαός, προτιμά να ζει στο παρελθόν, επιλέγοντας την άρνηση της πραγματικότητας σαν τον Βενιζέλο.

      Διαγραφή
    2. φιλε giorgio ετσι ειναι ο παναιτωλικος ειναι μια υγιης ομαδα και αντιπροσωπευει οτι καλο υπαρχει στο ποδοσφαιρο..το θεμα ειναι να κανουμε τις σωστες μεταγραφικες κινησεις ετσι ωστε να εδραιωθουμε στην Α εθνικη!
      οσο για το χρηματιστηριο θεωρω οτι θα δουνε πολλα τα ματακια μας ακομα..τα πραγμα ειναι πολυ ρευστα ακομα!! οσο για το κομμα που θα ψηφισω θεωρω οτι μας εχουν βαλει σε ενα δρομο που ακομα και καλα προγραμματα να εχουν καποιοι μικροτεροι δε θα τους αφησουν ποτε να τα εφαρμοσουν!

      Διαγραφή
  3. παρεπιπτόντως, κ. καθηγητά, αγόρασες τίποτα σήμερα? Καμιά εθνικούλα ας πούμε? :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε Giorgio, δεν αγόρασα τίποτε σήμερα.

      Και αυτό γιατί σκέφτομαι να αγοράσω όταν θα "ρέει αίμα στους δρόμους"...

      Πραγματικό όμως.....

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.