και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

The Planet Ponzi..

Να θυμάσαι πατριώτη, ότι όλο αυτό το παγκόσμιο Ponzi σύστημα του χρέους με το Fractional Banking System και τα δανεικά-φωτοτυπίες, λειτουργεί μόνο για όσο υπάρχει μια συνεχής αλλά και όλο μεγαλύτερη ροή τόσο νέων πιστώσεων όσο και νέων “κορόιδων”.


Ο “Καθηγητής Λυκείου”

7 σχόλια:

  1. Φίλε Καθηγητά, αν γνωρίζεις τι γίνετε με το δικαίωμα της ΕΤΕ που στην ουσία μηδένισε.
    Αυτοί που δεν τα πουλήσανε και δεν θέλουν να μπούνε στην αύξηση, τα τρώνε, ή θα ξαναδιαπραγματευτει αργότερα στη συνέχεια της αύξησης στο μέλλον. (όπως κατάλαβες είμαι εντελώς άσχετος, ειδικά μ' αυτές τις αυξήσεις)
    Επίσης την γνώμη σου αν μπορείς, θέλω να μετατρέψω κάτι λίγα ευρώ σε δολάρια Αυστραλίας.

    Ευχαριστώ
    με εκτίμηση
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Kosta,

      Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω αλλά δεν παρακολουθώ τις ΑΜΚ των τραπεζών, γιατί όλα αυτά τα "συστήματα" με τα Warrants και δεν συμμαζεύεται με έχουν κουράσει αφάνταστα.

      Δια τις κοινής λογικής όμως υποθέτω ότι αν δεν υπάρχουν αγοραστές για να πουλήσεις τα δικαιώματά σου και ταυτόχρονα δεν επιθυμείς να μπείς και στην ΑΜΚ τα έχασες τα λεφτά σου όσον αφορά το κομμάτι της ΑΜΚ.

      Τώρα όσον αφορά τα δολάρια Αυστραλίας η γνώμη μου είναι ότι τώρα τα commodities βρίσκονται σε φάση διόρθωσης.

      Αυτό επηρεάζει φυσικά και την αξία των νομισμάτων των χωρών που τα παράγουν.

      Άρα η εποχή είναι καλή να τα μετατρέψεις αν και βραχυπρόθεσμα μπορεί να δεις και καλύτερες ισοτιμίες όσον αφορά το δολάριο Αυστραλίας.

      Διαγραφή
  2. κυριε καθηγητα μετα το φιασκο με τη δεπα ο αντουαν προκειμενου να μπορεσει να κρατησει τα προβατακια στο μαντρι αποφασισε το κλεισιμο της ερτ λες και για ολα φταιει η ερτ!! ομως αυτη η κινηση του βρηκε προσφορο εδαφος,μπαινοντας στο καπιταλ ολοι εκει μεσα πανηγυριζουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα τελικά το ΠΑΜΕ και οι λοιποί αγανανακτισμένοι επαναστάτες προωθούν τις μεταρρυθμίσεις!!!. Εξηγούμαι. Το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι αναμφίβολα μία μεταρρύθμιση, και ας υποθέσουμε ότι η μεταρρύθμιση αυτή έγινε για να αντισταθμιστεί το κάζο της ΔΕΠΑ. Άρα, για κάθε αποτυχημένη επένδυση από το εξωτερικό, θα πρέπει να γίνεται και μία μεταρρύθμιση για να ισοφαρίζεται η κατάσταση (κατά πως φαίνεται). Το ΠΑΜΕ, το ΚΚΕ, ο Αλέξης και οι λοιποί αγανακτισμένοι δρουν με στόχο να ακυρώσουν τις ξένες επενδύσεις, άρα μέσω της δράσης τους, επιταχύνουν τις μεταρρρυθμίσεις, αφού αυξάνουν την αγωνία του Αντώνη, και την αποφασιστικότητά του να στείλει μηνύματα ανάκαμψης... χμ...

      Διαγραφή
    2. Φίλε panaitolikos,

      Εκεί στο Capital ίσως να νόμισαν όχι ότι θα σταματήσει η ΕΡΤ, αλλά ότι θα σταματήσει το χαράτσι για την ΕΡΤ γι' αυτό πανηγυρίζουν.

      Όσο για τον Αντουάν μακάρι να καταφέρει να κρατήσει τα "πρόβατα στο μαντρί" τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβρη, αλλά σε κάθε περίπτωση και με τόσες απολύσεις που έχει ανακοινώσει δεν τον βλέπω να κάνει πρωτοχρονιά στην κυβέρνηση.

      Διαγραφή
    3. Ρε συ Giorgio,

      Έτσι που γράφεις νομίζω ότι μπορείς να πάρεις επάξια μια θέση σχολιαστή στο Capital, ειδικά τώρα που έχει σταματήσει να γράφει και o Lavrenty Beria...

      Διαγραφή
  3. εγω πιστευω οτι το χαρατσι για την ερτ θα διατηρηθει απλα θα ονομασθει καπως αλλιως και θα μας πουνε πει για βοηθεια καπου αλλου..θα γελασουμε....διαβασα ενα σωστο καπου και πιστευω οτι ισχυει 100% στην ελλαδα: λυκοι υπαρχουν οπου υπαρχουν προβατα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.