και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ο ΚαραμανλΟλαντρέου ο νεότερος...

Ολάντ: "Η κρίση χρέους στην Ευρώπη τελείωσε"

Σύντομα ο Γάλλος πρωθυπουργός εκτός από Ολαντρέου, πρόκειται να αποδειχθεί και ΚαραμανλΟλάντ ο νεότερος...


Ο “Καθηγητής Λυκείου”

21 σχόλια:

  1. λουκα κοιταξε αυτο εδω..θα σε ενδιαφερει επειδη εχεις μετοχες ελλακτωρ,...http://www.newmoney.gr/article/13927/ektinassontai-sta-ypsi-ta-mponoys-stoys-ergolavoys-gia-na-xekinisoyn-ta-erga

    Y.Γ Κυριε καθηγητα μετα το χθεςσινο πιστευω ειμαστε το φαβορι για την ανοδο!! οσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριε καθηγητα ποια ειναι η αποψη σας για την σημερινη αποσυρση της gazprom απο τον διαγωνισμο της δεπα? θεωρω λιγο οι απαιτησεις των ρωσως οσο και η φιλοαμερικανικη σταση του σαμαρα-βενιζελου οδηγησαν σε αυτη την καταληξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Panaitolikos...

      Δεν ξέρω αν ο Αντουάν είναι τελικά Αμερικανόφιλος ή όχι..

      Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι στην Κίνα πήγε και "έγλειφε" μήπως και φέρει καμιά επένδυση..

      Το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ κοιτάμε έξω να φέρουμε καμιά επένδυση, μέσα αυξάνουμε την φορολογία και "σκοτώνουμε" τις Ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες είτε κλείνουν, είτε αλλάζουν έδρα.

      Υπό αυτές τις συνθήκες αυτό που προβλέπω είναι ότι σε λίγο οι περισσότεροι από εμάς θα βόσκουμε γελάδια για να καταφέρουμε να επιβιώσουμε....

      Ρωσικά ή Αμερικάνικα πίστεψέ με δεν έχει καμία σημασία...

      Διαγραφή
  3. κυριε καθηγητα δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν βοηθανε τους ντοπιους να δημιουργησουν επιχειρησεις να παραξουν και να κανουν εξαγωγες, γιατι δεν βοηθανε τις υπαρχουσες ελληνικες επιχειρησεις να μη κλεισουν αλλα να επεκταθουν..ειλικρινα γτ περιμενουν παντα απο τους ξενους!!σε ολες τις χωρες που υπαρχει βιομηχανια το κρατος βοηθησε ντοπιους να δημιουργησουν επιχειρησεις και μετα ηρθαν και οιξενες επενδυσεις!! και μην ακουσω μερικους να λενε οτι στην ελλαδα πληρωνουν το δημοσιο γιατι σε πολλες χωρες υπαρχει αυξημενο δημοσιο και ομως παραγουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε panaitolikos για να βοηθήσουν τις Ελληνικές επιχειρήσεις να παράγουν με κέρδος θα έπρεπε να τις αφήσουν ελεύθερες να δώσουν τους μισθούς που μπορούν να δώσουν, ενώ αυτοί ταυτόχρονα να μειώσουν την φορολογία (με άλλα λόγια τους μισθούς στο δημόσιο) τις εργοδοτικές εισφορές (με άλλα λόγια να μειώσουν και άλλο τις συντάξεις), το κόστος της ενέργειας ελευθερώνοντας την αγορά και δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές, την γραφειοκρατεία κτλ...

      Και όλα αυτά έπρεπε να έχουν γίνει χθες, αλλά όπως καταλαβαίνεις και εσύ είναι πολιτικά "απαράδεκτα"...

      Τώρα πια είναι όμως αργά κατά την γνώμη μου..

      Τα γελάδια δεν τα γλιτώνουμε με τίποτε.....

      Διαγραφή
  4. κυριε καθηγητα αν ολα αυτα χρονια υπηρχε μια σταδιακη μειωση μισθων στο δημοσιο και δεν υπηρχε αυτη η μεγαλη φορολογια τωρα ισως να γινοταν κατι..αυτοι τι εκαναν? μειωσαν τους μισθους και τις συνταξεις αυξησαν τους φορους και τα λεφτα που εξοικονομουν πανε στο χρεος!!! μας ξεφτιλισαν μας καταντησαν προτεκτορατο!!

    οχι μονο τα γελαδια δε τα γλιτωνουμε αλλα ουτε τις ντοματες και τις πατατες και τα μαρουλια δε θα γλιτωσουμε..θα γινουμε ολοι γεωργοι!!

    θεωρειτε οτι πλησιαζει η ωρα που θα μας βγαλουν απο το ευρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ panaitolikos..

      Ποιος να μας βγάλει από το Ευρώ;

      Τα άλλα τα μεγαλύτερα λαμόγια που το παίζουν τώρα "παρθένες" αλλά έχουν και αυτοί κάτι χρέη και κάτι ελλείμματα από εδώ μέχρι την Αμερική και τα οποία συνεχίζουν να αυξάνονται και σε λίγο προβλέπεται να φτάσουν και αυτά στο φεγγάρι...;;;

      Όχι φίλε μου δεν θα "παίσουμε" τόσο εύκολα..

      Πρώτα θα κάνουμε Μπουρδέλο "και με την βούλα" το μπουρδέλο που ξεκίνησαν αυτοί, παραβιάζοντας όλους τους νόμους και τους κανόνες δημιουργίας του και μετά θα φύγουμε όλοι μαζί...

      Γιατί όπως είπε και η χοντροκώλα "είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα" γι' αυτό και πιστεύω ότι και επιβάλλεται όλοι μαζί να "βουλιάξουμε"..

      Τώρα όσον αφορά τα ζαρζαβάτια, μακάρι να έχουμε πατάτες, ντομάτες και μαρούλια...

      Όμως πολύ φοβάμαι ότι στις μεγάλες πόλεις όπως πάμε θα κλάψουνε "μανούλια"...

      Διαγραφή
  5. ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΛΟΥΚΑς ΟΙΝΟΜΑΓΕΡΕΙΟ ΠΑΤΣΑΣ ΒΡΑΣΤΟ Η ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κυριε καθηγητα εδω στο αγρινιο ενα μικρο κομματακι γης το εχουμε για να φυτεψουμε τιποτα στην αθηνα και στα αλλα αστικα κεντρα εχει να πεσει μεγαλη πεινα!! εσεις παντως ειστε ευπροσδεκτος οποτε θελετε να ερθετε να φυτεψουμε και ντοματες και κολοκυθακια και πατατες!!

    οσον αφορα το ζητημα της ΔΕΠΑ τωρα θεωρω οτι τα βρηκαν απο πισω ευρωπη και ρωσοι και ο αντουαν εμεινε παλι εκθετος!! μεγαλες οι ευθυνες του που δεν ξεκαθαρισε το πραγμα απο πολυ πριν για να μην εχουμε αυτα τα αποτελεσματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητοί φίλοι..

      Έχω την εντύπωση πως όλοι εσείς είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο στο τέλος θα την βολέψετε...

      και εγώ που εδώ και καιρό μιλάω για πείνες και άλλα τέτοια "σιχαμερά", τελικά στο τέλος θα την πατήσω...

      Πάντως σας ευχαριστώ πολύ για τις προσκλήσεις σας...

      Δεν με πειράζει που δεν τρώω και δεν πίνω μαζί σας...

      να ξέρετε ότι ευχαριστιέμαι το ίδιο αν ξέρω ότι πίνετε που και που κανένα κρασί στην υγειά μου...

      Στην υγεία του "κορόιδου" δηλαδή...

      Διαγραφή
  7. FTSE25




    To 330 δεν αντεξε ..να δουμε με αυτο το κλιμα που εχει διαμορφωθει στο ΧΑ που θα βρουμε "στασιδι" Θα ψαξουμε στο απλο 200αρη η θα φτασουμε μεχρι την ανοδικη γραμμη τασης Χ απο τον περσινο Ιουνιο? .Ηδη στο ημερησιο ειμαστε καθαρα σορτ και για να σκεφτουμε λονγκ θα περιμενουμε ενα υψηλο φρακταλ πανω απο το 350 και στην συνεχεια διασπαση αυτου ..μεχρι τοτε καθε αντιδραση θα ειναι ευκαιρια για σορτ .Η ταση οπως ειμαστε τωρα αλλαζει παλι πανω απο το 359 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΑΙΤ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ http://tostekitougatou.blogspot.gr/2013/06/ftse25_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κυριε καθηγητα η ελληνικη επαρχια μπορει να ταισει ολη την ελλαδα!! αυτα που βλεπετε στην αθηνα με παραγωγους να μοιραζουν ειναι ενα παρα πολυ μικρο κομματι..το θεμα ειναι οι ελληνες να ενωθουν και να μην υπαρχει η διχονεια!! ολα τα αλλα τα βρισκουμε!! δε βλεπω ομως να κανουν δηλωσεις βουλευτες και ανησυχω...πρωτη φορα τετοια μουγκαμαρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς όμως φίλε panaitolikos εμείς οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι στην "διχόνοια" είμαστε "πρώτοι και καλύτεροι".

      Και τώρα ειδικά μέσα σε όλη αυτή τη "σύγχυση της κρίσης" έχουμε ήδη γίνει από "πολλά χωριά χωριάτες" ....

      Διαγραφή
  9. KYΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΙΟ ΜΟΥ ΜΑΣΣΑ ΕΞΑΣΦΛΙΣΜΕΝΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΝΑ ΦΩΡΤΩΝΟ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΔΟΛΙΑΝΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ ΣΦΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΡΜΟ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΠΙΑΣΕ ΔΥΟ ΡΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΖΥΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα Φίλε Λουκα αν πάρεις εμένα για συνεταίρο σου στο οινομαγειρείο σου, τα έπιασες τα λεφτά σου..

      Δεν θα σου αφήσω σταγόνα στο μαγαζί...

      Και αν δε περάσουμε και από Μυλοπόταμο..

      τότε τα "πιάσαμε" και τα "καλορίζικά μας"...

      Διαγραφή
  10. ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λουκα πως τα βλεπεις τα πραγματα με την ελλακτωρ..σημερα στα 2.19 εκλεισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε panaitolikos...

      Απ' όσο ξέρω ο Λεύκιος είχε ΕΛΛΑΚΤΩΡ και ρωτούσε γι' αυτόν....

      Διαγραφή
  12. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝΕ ΜΠΑΤΗΡΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΜΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΝΕΖΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΛΕΜΠΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΟΥΚΕΤ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΣΑΖ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ και εγώ που εδώ και καιρό μιλάω για πείνες και άλλα τέτοια "σιχαμερά", τελικά στο τέλος θα την πατήσω... ΟΤΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΒΑ -ΠΟΥΚΕΤ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ρε Συ Λουκά...

      Δεν ξέρω αν σε "κόλλησε" ο "Καθηγητής"...

      Αλλά από αυτά που διαβάζω βγάζω το συμπέρασμα....

      Ότι εσύ είσαι τώρα ο πραγματικός ΑΡΧΟΝΤΑΣ....

      Διαγραφή
  13. Επ !!! Εγώ μιλάω πάντα για τον επίγειο παράδεισο, την Κούβα. Πήγα μια φορά και ενθουσιάστηκα. Πραγματικά, το όνειρό μου είναι να περνάω κάθε χρόνο ένα διάστημα στην Κούβα. Αλλά στη συνέχεια το Πουκέτ για massage, είναι καταπληκτική ιδέα ! ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ.

    ΥΓ. Όποιος πάει πρώτος να επικοινωνήσουμε με εμαιλ για να συντονιστούμε. Να πάμε πρώτα στην Κρήτη κάποια στιγμή να γνωριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.