και χρήμα δεν εκράτεις...

και χρήμα δεν εκράτεις...
και χρήμα δεν εκράτεις...

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Συνήθως ο κίνδυνος βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο....



Όποιος πιστεύει ότι οι Γερμανοί θα πάρουν κάποια στιγμή πίσω τον χρυσό που είχαν αποθηκεύσει "υπό τον φόβο των Ιουδαίων" (πρώην κομουνιστών) στις κεντρικές τράπεζες της Αγγλίας, της Γαλλίας και των ΗΠΑ, ας πατήσει εδώ....

Ο “Καθηγητής Λυκείου”

4 σχόλια:

  1. Οι γερμανοί δε θα πάρουν πίσω το χρυσό τους. Όλοι (οι ψαγμένοι) ξέρουν ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αποθηκευμένος χρυσός. Τον αποθηκευμένο χρυσό τον έχουν πάρει οι εξωγήινοι, γιατί τον χρησιμοποιούν στα διαστημόπλοιά τους. Και η αγάπη μας για το χρυσό είναι εμφυτευμένη στα γονίδιά μας από τους ίδιους αυτούς εξωγήινους, για να δουλεύουμε για πάρτη τους. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Giorgio

      Ακριβώς αυτό πιστεύω και εγώ ότι θα πουν και στους Γερμανούς όταν θα έρθει η ώρα (αν δεν κάνω λάθος το 2017) για να τους παραδώσουν τον χρυσό τους.

      Νομίζω ότι καλύτερα δεν θα μπορούσε κανείς να το εκφράσει...

      Διαγραφή
  2. Giorgio και καθηγητά,

    Θέλεις να μας εξηγήσεις τι ξέρουν οι ψαγμένοι ; Εγώ φαντάζομαι απλά ότι δεν θα τους το δώσουν οι Αμερικανοάγγλοι με διάφορες δικαιολογίες και με τον υποννοούμενο της οπλικής υπεροχής. Υπάρχει κάτι άλλο ; Και ο Ρωσικός παράγοντας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όμως όπως φαίνεται ο χρυσός είναι το "ανοσοποιητικό σύστημα" μίας οικονομίας. Έχεις χρυσό? ξεπερνάς τις κακοτοπιές (μολύνσεις). Δεν έχεις? την πάτησες. Αν ζητάς το χρυσό σου πίσω, είναι σα να σηκώνεις κεφάλι, γιατί γίνεται πιο πλήρης (πιο ασφαλής). Εγώ πιστεύω (όμως είμαι άσχετος όπως έχω δηλώσει) ότι κάτι τέτοιο "δεν επιτρέπεται". Δηλαδή απλά μας απαγορεύουν να πάρουμε το χρυσό μας πίσω. Δεν ξέρω αν οι Γερμανοί είναι αρκετά ισχυροί για να το καταφέρουν, αλλά όπως και να χει, αν το καταφέρουν, μπορεί μετά να το ζητήσουν και άλλοι.

      Και πάντως, κάνω και ένα ερώτημα στους γνωρίζοντες. Αν υποθέσουμε ότι τα θησαυροφυλάκια είναι άδεια, θα αλλάξει τίποτα στην παγκόσμια οικονομία (υπο την προϋπόθεση ότι δε θα μας το πουν ποτέ). Γιατί, αφού δεν έχουμε εμείς το χρυσό μας, που το ξέρουμε ότι υπάρχει? Αν όλοι πιστεύουν ότι πίσω από μία βαριά πόρτα κρύβεται πολύς χρυσός, υπάρχει κανένα πρόβλημα αν στην πραγματικότητα πίσω από την πόρτα δεν υπάρχει τίποτα? Αφού αυτοί που τον φυλάνε, βεβαιώνουν την ύπαρξή του, που είναι το πρόβλημα? Στο δικό μου μυαλό, δεν υπάρχει πιο ηλίθιο πράγμα από το χρυσό. Ο χρυσός είναι η πιο μεγάλη απόδειξη της ηλιθιότητας του ανθρώπου. Οι μόνοι περίπτωση που μας "αθωώνει" από την ηλιθιότητα, είναι η ύπαρξη εξωγήινων.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.